Tabere tematice

Pasiunea pentru calatorii si experienta pe care o am ca si om de turism (cariera mea a inceput in 2006 asa cum am scris detaliat aici) m-a determinat sa organizez niste excursii tematice din care fiecare persoana sa invete cate ceva.

Taberele tematice pe care le organizez au un punct comun: acela de a pleca cu ceva invatat in urma lor. Astfel am dezvoltat conceptul de “dezvoltare personala prin calatorii si experiente” pentru ca in urma fiecarei calatorii traiesti o experienta care te schimba intr-un fel sau altul:

 • Poti trai o experienta noua care sa te faca sa privesti viata altfel,
 • poti invata sa gatesti,
 • poti invata sa faci fotografii sau cum sa te specializezi in acest domeniu,
 • poti invata un dans nou
 • sau un sport nou,
 • iti poti testa limitele prin anumite activitati(sportive si nu numai).

Tematica taberelor am ales-o si o voi alege impreuna cu cititorii acestui blog, de fiecare data incercand sa vin cu ceva nou dar si sa reeditez evenimentele care au fost cele mai indragite.

In cadrul evenimentelor si taberelor tematice am aduc mereu pe cineva care sa vina cu informatii noi si sa ii invete pe ceilalti cate ceva in tema aleasa pentru acel eveniment.

Taberele pe care le organizez se adreseaza persoanelor adulte si nu copiiilor. Ca si exceptie am avut copii in unele tabere insa numai acolo unde tematica a fost potrivita si pentru copii si unde acestia au fost insotiti de parinti.

Arunca un ochi peste taberele tematice pe care le-am organizat de-a lungul timpului:

 • 26-28 aprilie 2013 Calatorii Culinare: tabara culinara in care am gatit in 3 stiluri culinare- grecesc, marocan si chinezesc, am jucat scenete de teatru, am mers intr-un parc de aventura si am vizitat Brasovul
 • 8-11 august 2013 #ExplorezaDelta: tabara de fotografie in Delta Dunarii cu plimbari cu barca pe canalele Deltei si cazare pe hotel plutitor
 • 17-20 octombrie 2013 #FotoExpeditia in Muntii Trascau si pestera Huda lui Papara: am invatat cate ceva despre fotografie, am facut ture foto in Muntii Trascau si la cascada Vanatarile Ponorului si la lacul de decantare Geamana, am intrat in pestera Huda lui Papara (pestera inchisa accesului public insa am avut alaturi de noi o echipa de speologi cu ajutorul carora am avut o frumoasa experienta)
 • 13-15 decembrie 2013 #PovestiCuScortisoara: am recreat atmosfera Craciunului, am gatit impreuna bunatati din meniul rusesc, austriac si american, am impodobit bradul, am stat la povesti la gura sobei, ne-am jucat in zapada si am petrecut un Craciun anticipat intr-o zona izolata de la munte
 • 1-4 mai 2014 #FotoExpeditia 1 Mai in Bulgaria: am plecat de 1 Mai la mare…in Bulgaria. Dupa o scurta oprire pe teritoriul romanesc la Hagieni la baclavale am ajuns la Cap Kaliakra, Tyulenovo, Nessebar si Veliko Tarnovo pentru ture de fotografie dedicate peisajelor
 • 11-14 septembrie 2014 Romania Autentica: #CetatiMedievale: un tur cultural si fotografic al cetatilor Romanesti din Transilvania
 • 9-18 noiembrie 2014 Costa Rica Salbatica: 10 zile in tara cu cei mai fericiti oameni din lume
 • 10-14 decembrie 2014 #PovestiCuScortisoara la Budapesta: vizita la Piata de Craciun de la Budapesta (tur de oras, fotografie documentara, vizitarea Pietelor de Craciun si a celor mai importante locuri din Budapesta)
 • 14 – 18 septembrie 2016 Traditii romanesti, sasesti si unguresti in Transilvania: un tur culinar si de redescoperire a Transilvaniei Multiculturale.
 • 24 – 27 august 2017 si 28 – 31 august 2017 #DeltaExplorer (program premiat la eTravel Awards 2017 la categoria Special Projects): tur foto imbinat cu plimbare pe canoe. Scopul turului a fost acela de a descoperi frumusetea naturala a Deltei, de a face fotografii wildlife si de peisaj, de a gusta din mancarurile locului si de a savura fiecare secunda.
 • 19 – 22 aprilie 2018 Horse Riding Adventure la Potcoava: tabara de echitatie pentru adulti sustinuta la Centrul de Echitatie Potcoava, judet Dambovita
 • 28 – 31 mai 2018, 27 – 30 august 2018 si 30 august – 2 septembrie 2018: #DeltaExplorer – fotografie, canoe, gastronomie. Feedbackul extraordinar primit de la participantii anului trecut m-a facut sa dezvolt 3 concepte diferite ale taberei in Delta. In luna mai tema principala este fotografia, in august avem 2 teme alese – fotografie si canoe, iar in tabara de la inceputul lunii septembrie ne bucuram de gastronomia Deltei care este una din cele mai interesante si complexe din intreaga tara.
 • 18 – 21 octombrie 2018: Horse Riding Adventure la Potcoava – editia a doua. Feedbackul primit la editia din aprilie m-a facut sa organizez si ce-a de-a doua editie a taberei de echitatie tot la Centrul de Echitatie Potcoava, judet Dambovita.
 • 18 – 21 aprilie 2019: Horse Riding Adventure la Potcoava – editia a treia. Dupa feedbackul primit de la participantii de la cele 2 editii din 2018 si dupa un premiu primit la categoria Special Projects din cadrul eTravel Awards 2018 iata ca urmeaza editia a treia a acestei tabere minunate in care interactionam cu cei mai blanzi caluti din lume.
 • 6 – 9 mai 2019 si 9 – 13 mai 2019: #DeltaExplorer: tabere de fotografie. Este al treilea an la rand in care organizez tabara de fotografie in Delta Dunarii. Feedbackul primit in anii anteriori precum si cele doua premii de la eTravel Awards mi-au dat suficienta energie pentru a reveni cu ture noi in acest an. Si, ca in fiecare an, acestea au noutati.
 • 22 – 25 august 2019: #DeltaExplorer de vară: tabără e fotografie și canoe. Continui tradiția de a îmbina fotografia cu plimbarea pe canoe.
 • 17 – 20 octombrie 2019: Horse Riding Adventure la Potcoava – ediția a patra.
 • 21 – 24 noiembrie 2019: #WineExplorer: Republica Moldova. Pasiunea pentru vin și călătorii își spune cuvântul cu ocazia primei tabere tematice dedicate vinului și gastronomiei. Cum pasiunea mea pentru vin a început acum 4 ani în Republica Moldova am zis că prima călătorie de acest gen să fie aici.

In afara de tabere am facut si cateva evenimente tematice in Bucuresti:

Tu ce tema iti doresti sa abordez in urmatoare tabara sau eveniment tematic? Sau… poate vrei sa organizez ceva dedicat pentru tine/familia ta/ compania ta. Trebuie sa stii ca la cerere organizez si astfel de evenimente si tabere tematice (este suficient sa imi trimiti un email cu solicitarea ta).

Ma ajuta orice sugestie din partea ta asa ca lasa-mi un comentariu mai jos sau trimite-mi un email pe adresa carmina@travelwithasmile.net

Iti scriu cu drag despre locurile pe care le descopar si despre experientele de calatorie pe care le traiesc!

e-mail: carmina@travelwithasmile.net

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube Skype 


Comentarii

 1. Pingback: Carmina Nitescu |

 2. Pingback: 5 motive pentru a vizita Budapesta iarna | Travel with a Smile

 3. Pingback: Ce spui de o vacanta de Ciocolata ? - Travel with a Smile

 4. Pingback: Tu calatoresti tot timpul. Dar tu ce faci, de fapt? - Turism Market

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *