Calatorie virtuala in Costa Rica Salbatica, 10 iunie 2014

Costa Rica este tara cu unii dintre cei mai fericiti oameni din lume, celebra pentru cultura localnicilor in tot ceea ce priveste protectia mediului si traiul in comuniune perfecta cu natura.

costa_rica_salbatica_10_iunie

Aici pana si clasificarea hotelurilor se face atat cu stele cat si cu frunze verzi, frunzele reprezentand masura in care acel hotel contribuie la protectia naturii si utilizeaza energie verde dar si cat de ecologic este hotelul.

In cele mai multe cazuri, frunzele verzi sunt mult mai importante pentru clasificare decat stelele.

Daca esti curios sa afli mai multe despre Costa Rica ti-am pregatit o surpriza: pe 10 iunie dupa-amiaza, incepand cu ora 18:30 te invitam sa faci o “Calatorie Virtuala in Costa Rica Salbatica”.

Avem multe surpize pentru tine si iti putem spune doar atat: iti vom pune la incercare simturile si vei avea ocazia de a participa activ la eveniment in diverse momente ale acestuia.

La ce sa te astepti:

 • La o atmosfera calda pe terasa de la Bistro 77 (Str. Polona nr. 77, Bucuresti)
 • La oameni pasionati de calatorii si experiente
 • La cateva informatii esentiale despre ce merita vazut si incercat neaparat cand ajungi in Costa Rica
 • Povestile vor fi spuse de Cosmin Neacsu de la agentia de turism Fresh Holidays pentru ca acesta a fost de curand in Costa Rica si are informatii proaspete
 • Un mic secret: vei avea parte de o degustare de cafea din Costa Rica (preparata dupa o metoda traditionala)
 • La final avem cateva premii pentru tine
 • Tot la final avem o surpriza si mai mare: vei afla cum poti ajunge si tu in Costa Rica in una din cele mai bune perioade ale anului pentru a te bucura de tot ce iti iese in cale: pasari si animale exotice, parcuri de aventura aflate in mijlocul naturii, fotografii inedite la rasaritul si la apusul soarelui, ture foto, ture de birdwatching sau chiar si de monkeywatching

Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie?

 • Evenimentul este unul exclusivist iar participarea se face in mod normal pe baza de invitatie
 • locurile sunt limitate la maxim 40 de persoane
 • Pe baza invitatiilor, in acest moment avem deja ocupate 25 de locuri
 • Mai avem numai 15 locuri disponibile, locuri care pot fi ocupate de oricine in baza inscrierii pe formularul de mai jos si a raspunsului la intrebarea “De ce vrei sa vii la evenimentul despre Costa Rica? Ce asteptari ai?”(raspunsul va fi trimis pe e-mail dupa completarea formularului de mai jos; vei primi un email in care esti rugat sa raspunzi la intrebare)
 • In urma inscrierii si a raspunsului dat, vom confirma sau infirma participarea ta la eveniment in 48 ore de la inscriere
 • Evenimentul este gratuit 
 • Inscrierile sunt deschise pana vineri, 6 iunie, ora 23:59

Daca vrei sa iti faci o idee legata de ce poti vedea in Costa Rica iti las aici o imagine cu broscuta lor nationala!

broscuta nationala a Costa Ricai_2
Credit foto: Fresh Holidays

“Calatorie virtuala in Costa Rica Salbatica” este un eveniment organizat de blogul de calatorii si experiente TravelWithASmile.net si agentia de turism FreshHolidays.ro cu sprijinul Bistro 77 si Leonard Café.

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *