Haidook Summer Fest a ajuns la ediția a cincea: 31 iulie – 1 august 2021

Nu ne-am mai auzit demult aici însă, cum mă bucur tare mult să îți dau vestea asta, nu puteam să nu găsesc timp să scriu despre ea.

După 1 an de pauză mă bucur să îți spun că Haidook Summer Fest se întâmplă din nou!

Festivalul dedicat iubitorilor de cai și natură se întâmplă în același loc cunoscut că “Vârf la in”, comuna Runcu, județ Dâmbovița (la 120 km de București), în perioada 31 iulie – 1 august 2021.

Știu că vestea vine foarte din scurt, însă este una nesperat de frumoasă și, dacă tot voi fi la fața locului să mă bucur de festival, am zis să împărtășesc cu tine informația asta. În cazul în care nu ai deja planul făcut pentru weekendul următor, poate îți faci drum prin zonă.

Las mai jos câteva detalii despre festival că să știi la ce să te aștepți.

Blondele de la Potcoava

Totodată las aici recomandarea mea de a merge cu încredere la eveniment. Am fost prezența la 3 din 4 ediții până acum (în 2018 am lipsit motivat pentru că…am avut cununia civilă în weekendul acela) și abia o aștept pe cea din acest an.

Da, și de data asta sunt implicată în organizarea festivalului și, alături de colegii mei, pregătim din tot sufletul un weekend relaxant în aer liber alături de căluți, dar și cu diverse activități atât pentru copii cât și pentru adulți.

De data această nu avem invitați internaționali în spectacolul ecvestru, însă sunt sigură că spectacolul oferit de Denis Șerban (cunoscutul actor care va avea mai multe momente dedicate la festival dintre care și îmblânzirea unui cal cu care nu s-a mai lucrat niciodată – exercițiu numit “deburaj al calului”) Blondele de la Potcoava și ceilalți călăreți talentați te va încânta.

Denis Serban la Haidook Summer Fest

Pentru aceasta ediție ți-am pregătit un spectacol ecvestru, activități cu cai și ponei și multe alte surprize! Pregătește-te astfel pentru două zile pline cu demonstrații ecvestre, atelaje cu ponei, ateliere pentru copii și jocuri câmpenești, mâncare tradiționala, muzică și voie bună.

Totul se va desfășura în aer liber în locul numit “Vârf la in” din comuna Runcu, județ Dâmbovița, locul obișnuit pentru desfășurarea festivalului. Accesul este gratuit, iar pentru a ajunge ușor este suficient să pui denumirea “Haidook Summer Fest” pe Waze sau Google Maps și te va duce unde trebuie.

Vom fi în aer liber, vom avea grijă să respectăm toate normele în vigoare și vă rugăm și pe tine, pe această cale, să le respecți. Anul acesta ediția este specială, puțin mai restrânsă, însă pentru noi e foarte important să organizăm totul în cele mai sigure condiții tocmai pentru a ne bucura cu toții din plin de un weekend în mijlocul naturii alături de cai!

Festivalul este dedicat atât iubitorilor de cai, familiilor cu copii cât și tuturor celor aflați în căutare de activități în natură. Te așteptăm să petrecem împreună acest weekend din vacanța de vară.

Urmărește detalii despre eveniment pe site-ul haidook.ro, pe pagina de Facebook și pe evenimentul dedicat. Pe Facebook, în principiu, vei găsi cele mai proaspete vești si tot acolo va fi postat programul pe zile când va fi gata.

Ediția din acest an este organizată de Primăria și Consiliul Local Runcu, Consiliul Județean Dâmbovița cu sprijinul Asociației Ride Wild Carpathia, Federația Română de Turism Ecvestru, Standard Business, PSBH, Potcoava Mountain Hideaway.

Echipa Haidook Summer Fest la final de festival 2019. Credit foto: Liliana Borsan

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *