A doua editie Travel Caffe: Thailanda – Tara Zambetelor

Acum aproape 2 luni anuntam ca am lansat Travel Caffe, locul in care stam la povesti despre calatorii 🙂 Povesti spuse offline, la o cafea. Momentan in Bucuresti, dar daca vom avea solicitari si din alte orase vom face tot posibilul sa ajungem si prin alte parti.

Prima editie (gasesti albumul cu fotografii de la eveniment aici) a iesit tare bine si s-a bucurat de prezenta mai multor cititori ai blogului Travel with a Smile, motiv pentru care multumesc tuturor pe aceasta cale.

Totodata tin sa iti spun si tie, chiar daca nu ai ajuns la prima editie, ca in cadrul acesteia am facut o promisiune: atat eu cat si agentia de turism Agenius Travel, partenerul nostru in proiectul Travel Caffe am spus ca vom face aceste intalniri lunar, atat timp cat vor exista calatori care sa fie in cautare de inspiratie pentru noi aventuri.

Ma bucur sa iti spun ca vin acum cu detaliile editiei a doua 🙂

Daca la prima editie am povestit despre India, o tara a contrastelor din ce in ce mai vizitata de calatori romani, la editia a doua abordam o destinatie cel putin la fel de fascinanta: Thailanda. Tara zambetelor si a “celor liberi” (“Prathet Thai”).

Astfel, pe 5 Aprilie 2016 incepand cu ora 18:30 te asteptam la “Travel Caffe: Thailanda” la Journey Pub in Bucuresti.

afis-travel-caffe

Thailanda este cunoscuta pentru insulele sale mai mult decat spectaculoase, pentru plajele scaldate de ape turcoaz dar si pentru resorturile elegante si primitoare. Sau, cel putin asta este perceptia asupra acestei tari care in ultimii ani a devenit din ce in ce mai accesibila.

Aproape in fiecare regiune a tarii se vorbeste o limba proprie, dar datorita valorilor culturale, a obiceiurilor si a religiei, thailandezii au o societate armonioasa. Aproape 95% din populatie este budista (Theravada- de rit vechi), iar religia sta la baza culturii thailandeze. Gasim aproximativ 30 000 de temple budiste (wat mahathat) pe intreg teritoriul tarii.

Thailanda este o tara pe care trebuie sa o descoperi pas cu pas iar noi suntem datori cu introducerea. Mai departe te vom lasa pe tine sa o descoperi.

Thailanda vazuta prin ochii Povestitorilor nostri

 

Pentru ca cel mai bine e sa afli despre o destinatie de la oameni care au fost la fata locului, oameni care au avut experiente diferite la fata locului, la aceasta editie a Travel Caffe avem 2 Povestitori:  Madalina Nan si pe Robert Zotescu.

Madalina si Robert sunt… 2 calatori obisnuiti, 2 oameni ca si tine, 2 oameni care cunosc Thailanda din mai multe puncte de vedere si abia asteapta sa iti povesteasca putin din experientele lor. Fiecare are povestea lui asa ca pe 5 aprilie ai ocazia sa afli cum a fost Thailanda pentru fiecare dintre ei.

 

Madalina Nan este calatoare, pasionata de istorie si traditii locale, promotor al Thailandei. Lucreaza la Tourism Authority of Thailand (TAT) de 6 ani si inca nu s-a plictisit :)

Robert Zotescu este un calator ghidat de imaginatie si pasiune in cautarea frumusetii unei vieti fara regrete.

Daca ai fost si tu in Thailanda si vrei sa ne povestesti cate ceva, te asteptam la eveniment. Dupa ce Povestitorii serii vor incheia povestile lor, continuam seara cu povestile celor din sala.

Detalii despre eveniment

 

Te asteptam marti, 5 aprilie 2016 la Journey Pub, Str. George Enescu nr.25, sala “Down Below”, Sector 1 Bucuresti, incepand cu ora 18:30 sa vorbim mai multe despre ce inseamna Travel Caffe si sa povestim despre Thailanda, o tara a zambetelor atat la propriu cat si la figurat.

Evenimentul se numeste “Travel Caffe: Thailanda” iar participarea este gratuita in limita locurilor disponibile (40 de persoane).

Evenimentul este al doilea dintr-o serie lunara de evenimente la care poti participa fie in calitate de ascultator, fie poti si chiar tu unul din Povestitorii serii.

Avem multe surprize pentru tine, iar despre intalnirea din 5 aprilie iti putem spune doar atat: iti vom pune la incercare asteptarile despre calatorii si vei avea ocazia de a participa activ la eveniment in diverse momente ale acestuia.

La ce sa te astepti de la evenimentul din 5 aprilie:

 • La o atmosfera calda care inspira la calatorie la Journey Pub
 • Pentru ca stim ca vei veni la noi dupa job cand e posibil sa mai ai putina energie ramasa, te asteptam cu cafea calda, ceai si si ceva dulce
 • La oameni pasionati de calatorii si experiente
 • La informatii esentiale despre ce merita vazut si incercat neaparat cand ajungi in Thailanda
 • Povestile vor fi spuse de catre Madalina Nan  si Robert Zotescu, 2 calatori pasionati de… Thailanda
 • vei cunoaste echipa Travel Caffe, oamenii care stau in spatele acestor proiecte si care iubesc ceea ce fac
 • La detalii legate de Travel Caffe: ce este, cine poate participa si la ce sa te astepti in viitor. Si asta pentru ca vom avea cateva surprize pe parcurs

Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie?

 • Evenimentul este unul dedicat comunitatii Travel Caffe iar participarea se face fie pe baza de invitatie nominala, fie in baza acestui articol prin completarea formularului de inscriere de mai jos
 • In acest moment mai avem 30 locuri disponibile, locuri care pot fi ocupate de oricine in baza inscrierii pe formularul de mai jos si a raspunsului la intrebarea “De ce vrei sa vii la evenimentele Travel Caffe? Ce asteptari ai?”(raspunsul va fi trimis pe e-mailul travelcaffe@ageniustravel.ro dupa completarea formularului de mai jos; vei primi un email in care esti rugat sa raspunzi la intrebare)
 • Datorita numarului foarte limitat de locuri te poti inscrie numai personal (1 singura persoana per inscriere).
 • In urma inscrierii si a raspunsului dat, vom confirma sau infirma participarea ta la eveniment in cel mult 48 ore de la inscriere.
 • Evenimentul este gratuit, iar inscrierile sunt deschise pana joi, 31 martie 2016, ora 23:59.

Pentru inscriere completeaza formularul de mai jos :

Update 29 martie: lista inscrierilor este completa astfel ca oprim inscrierile aci (formularul de inscriere a fost scos)

Evenimentul este al doilea dintr-o serie lunara de evenimente la care poti participa fie in calitate de ascultator, fie poti si chiar tu unul din Povestitorii serii. Te asteptam la Travel Caffe: Thailanda, pe 5 aprilie 2016 pentru a afla mai multe!

Travel Caffe: Thailanda” este un eveniment organizat deTravelWithASmile.net impreuna cu agentia de turism Agenius Travel si cu sprijinul Tourism Authority of Thailand si Journey Pub.

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *