De Halloween te invit la Spooktacular Party

31 octombrie…. ziua (noaptea de fapt) in care spiritele revin pe pamant … ziua in care spunem diverse povesti cu fantome, strigoi si alte creaturi si petrecem pana in zori

Daca anul trecut treceam in revista lucrurile interesante care se intamplau in Bucuresti de Haloween iata ca anul acesta vin cu o idee mai buna.

Am pus tara la cale impreuna cu un bun prieten si ti-am pregatit ceva special: o petrecere spooktaculara cu spectacol de improvizatie si percutie 🙂

cover_final_01

Ce spui cand te gandesti ca vei simti atmosfera de Haloween pe pielea ta?

Lucrurile stau in felul urmator:

  • ai parte de o seara cu o portie buna de ras la spectacolul de improvizatie (spectacol tematic, de Halloween, bineinteles)
  • petrecerea continua cu un spectacol de percutie in care tu vei fi actor principal. Ai avut vreodata ocazia sa canti la tobe? Vei avea acum. Distractia e garantata. In plus, cantatul la tobe te elibereaza de stress si iti da energie.
  • dupa spectacolul de improvizatie si cel de percutie ramanem la petrecere tot la Society Pub

Responsabili pentru buna dispozitie sunt Orlando Petriceanu si Pavel Barsan care impreuna iti aduc in premiera spectacolul de improvizatie Impropact si spectacolul de percutie Drum Up.

Unde se intampla toate astea?
La Society Pub, Str. Dianei nr. 11, Bucuresti

Cand?
31 octombrie incepand cu ora 20:00

Investitia ta pentru aceasta seara este 40 lei/persoana.
Vino cu un prieten si aveti amandoi reducere de 25%. Pachet pentru 2 persoane: 60 lei

Ai inclus accesul la ambele spectacole:
– Accesul la spectacolul de improvizatie
– Accesul la spectacolul de percutie cu implicarea ta directa

Inscrierile se fac completand formularul urmator:
Update: lista participantilor este completa astfel ca inscrierile au fost oprite.

Pe formularul de inscriere te poti inscrie ca si o singura persoana sau ca si grup de 2, 4 sau 6 persoane. Tariful in cazul inscrierii a 4 sau 6 persoane se calculeaza ca si cand ar veni cate 2 persoane, deci se mentine oferta de 60 lei/2 persoane. Exemplu inscriere 4 persoane= 120 lei, 6 persoane=180 lei

Plata taxei de participare se va face anticipat, in cont, pana pe 30 octombrie. Vei primi contul pe e-mail, in urma inscrierii pe formularul de mai sus.

Costumele  nu sunt obligatorii insa daca vrei sa fii in ton cu ziua de Halloween recomandam sa vii costumat.

Ca sa iti faci o idee despre cum te vei implica si tu in spectacolul de percutie iti las o fotografie de la o petrecere la care am participat la inceput de an. Tot la Society Pub s-a tinut petrecerea

percutie la Society Pub

Gasesti mai multe informatii despre petrecere in evenimentul de pe Facebook.

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *