Hai în vizită la magazinul Art&Craft din Băneasa Shopping City. Întâlnire cu cititorii și degustare de dulciuri

Vine vara, sezonul de vacanță preferat de noi toți și, cum n-am mai avut demult o întâlnire cu tine, cel/cea care citești acest blog de călătorii, am o surpriză acum la început de vară: pe 8 iunie 2019 în intervalul orar 14 – 18 te invit în vizită la magazinul Art&Craft din Băneasa Shopping City, București.

Se lasă cu povești de călătorie și degustare de dulciuri! Participarea este gratuită.

Ce zici, vii să te vezi cu mine, să stăm față în față la povești despre călătorii?

Iubesc să povestesc despre călătorii dar să îi și ascult pe alții spunând poveștile lor de vacanță, motiv pentru care am pus la cale cu cei de la Art & Craft o întâlnire la început de vară tocmai pentru a te inspira în ceea ce privește călătoriile și a te pregăti de vacanță.

Despre Art&Craft știi deja că este o companie de suveniruri și cadouri de inspirație românească și, de 4 ani încoace ai aflat de la mine informații noi ori de câte ori au scos ceva nou. Nu de alta, dar de când i-am cunoscut i-am admirat pentru consistența pe care o au în a promova România ca și destinație, pentru a susține meșterii populari care încă mai realizează produse autentice și transmit mai departe meseriile din generație în generație, dar și pentru că au creat colecții de produse de inspirație românească și au dus mai departe dragostea pentru România în acest fel.

Ei bine, în primăvara acestui an au deschis primul magazin fizic în Băneasa Shopping City din București  iar aici au adus colecțiile lor de produse în exclusivitate. Până acum Art&Craft a fost prezent pe piața din România prin magazinele proprii aflate în marile aeroporturi ale țării noastre, precum și în magazinul online.

Aici ne vedem pe 8 iunie 2019 intre orele 14 si 18. Magazinul Art&Craft din Baneasa Shopping City, etaj 1, langa Food Court

Poate ai auzit de colecțiile lor:

  • numele lor sunt: Via Delice, Vladut’s Story (despre Vlăduț am scris cu mai multe ocazii iar unul din articole îl găsești aici), Bloody Famous, Transylvania, Kisses from Transylvania (colecție lansată anul trecut despre care am scris aici), Once upon a time in Romania, Happy Traveler
  • acestea sunt inspirate de destinații din România, povești și personaje românești
  • produsele lor sunt reprezentate atât de dulciuri realizate după rețete autentic românești, cât și de suveniruri, rechizite școlare, cutiuțe muzicale, jurnale, tricouri pentru cei mari și cei mici, dar și tot felul de accesorii potrivite în vacanță – genți, rucsaci, portfarduri, cutii pentru bijuterii, cutii pentru masa de prânz a celor mici, căni ceramice pentru cafeaua de dimineață, căni metalice numai bune pentru ieșiri la picnic în aer liber, brelocuri speciale pentru bagaje, etc

Astfel, sâmbătă, 8 iunie 2019, în intervalul orar 14-18 mă vei găsi în magazinul Art&Craft din Băneasa Shopping City, etaj 1, lângă food court (București) și abia aștept să stăm de vorbă atât despre călătorii cât și despre colecțiile de produse Art & Craft – de 4 ani încoace am achiziționat o mulțime de lucruri de la ei și, dacă ești în căutare de un produs anume pentru tine sau pentru cineva drag mă voi bucura să îți fac recomandări.

Te aștept cu dulciuri din colecțiile exclusive Art & Craft la degustare, cu reduceri de până la 30% și cu cadouri speciale pentru cumpărături realizate din magazin în acea zi.

Participarea este gratuită și pentru a te înscrie te rog să folosești formularul de mai jos.

Completează nume, email, telefon, câte persoane dorești să înscrii și intervalul orar la care crezi că ajungi. Informațiile acestea mă vor ajuta să gestionez mai bine vizitele cititorilor acestui blog și să îmi fac timp să vorbesc cu fiecare în parte. Important: ca urmare a înscrierii pe formularul de pe site datele tale vor rămâne numai în baza noastră de date (aceasta nu va fi înstrăinată în niciun fel).

 

Evenimentul se adresează atât adulților cât și copiilor și, dacă ai copii, chiar te încurajez să vii să faci cunoștință cu personajele de poveste din magazinul Art&Craft și cu produsele realizate special pentru copii.

Detalii în timp real despre eveniment găsești pe evenimentul de pe Facebook și urmărind hastagul #HaiinvizitalaArtandCraft.

Acestea fiind spuse, abia aștept să ne cunoaștem sau, dacă ne știm deja, să ne revedem și să povestim despre pasiunea noastră comună-călătoria 🙂

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *