#EnjoyHD – Expeditie foto in HunedoaraSe pare ca fotografia m-a prins destul de mult anul acesta. Am revenit cu ocazia asta la o veche pasiune pe care am cam neglijat-o in ultimii 9 ani.

Din luna mai pana in prezent am participant la 7 workshopuri de fotografie, am organizat si eu 2 evenimente legate de fotografie (#CalatorInBucuresti si #ExploreazaDelta) si urmeaza al treilea, ceva mai serios, axat mai mult pe foto (tabara #FotoExpeditia).

Inca nu am povestit suficient despre unele tabere la care am participat( #TFB4, #CalareInCarpati, #VSLO, #DeclansamPovesti, #AtraDoftana) iar despre altele n-am apucat inca sa scriu deloc (Tabara “In Tufisuri” din Dobrogea cu Mircea Bezergheanu si workshopul foto la Lacul Rosu cu Toma Bonciu). Promit sa revin cu mai multe detalii pana la sfarsitul lui septembrie),

Si pentru ca simt ca acesta a fost doar inceputul, maine plec intr-un alt workshop dedicat fotografiei si descoperirii unei zone tare frumoase a romaniei, judetul Hunedoara.

Expeditia foto in Hunedoara se numeste #EnjoyHD, are loc in perioada 13-15 septembrie si este organizata de Eventur si echipa Enjoy Diversity in parteneriat cu Consiliul Judetean Hunedoara, Conacul Archia, Michelin Romania si Autonom Rent-a-car.

afis #enjoyHD

In cele 3 zile o echipa formata din 21 de bloggeri din Romania (gasesti lista completa aici)vor cutreiera in lung si-n lat judetul Hunedoara si vor descoperi frumusetile acestei zone. Tot ei vor povesti, fiecare in stilul sau, cate ceva despre locurile pe care le vor vedea.

Evenimentul isi propune sa promoveze, prin intermediul bloggerilor si fotografiilor realizate de acestia, patrimoniul natural si cultural al judetului.

Ma numar si eu printre cei 21 asa ca daca vrei sa afli mai multe despre o zona frumoasa a Romaniei, Hunedoara, urmareste hastagurile #EnjoyHD, #ConaculArchia, #Mobilitate pe Facebook, Instagram si Twitter in perioada 13-15 septembrie.

Voi reveni si aici, pe blog, cu cateva articole complete si multe fotografii cel mai probabil dupa data de 15 septembrie,

Iti scriu cu drag despre locurile pe care le descopar si despre experientele de calatorie pe care le traiesc!

e-mail: carmina@travelwithasmile.net

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube Skype 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comentarii

  1. Pingback: O seara de poveste la Conacul Archia | Travel with a Smile

  2. Pingback: Serbarile nationale si Bursa de turism de la Tebea |

  3. Pingback: Ce sa vizitezi cand ajungi in Hunedoara | Travel with a Smile

  4. Pingback: Calendar de calator: august - decembrie 2013 | Travel with a Smile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *