#ATRADoftana – workshop de fotografie pentru bloggerii de travel#ATRA - AfisTocmai m-am intors din #TFB4, tabara de fotografie pentru bloggeri organizata de Foto Union in Grecia (stai pe aproape pentru ca mai am cateva povesti de spus din aceasta tabara) si ma pregatesc din nou de plecare.

De data asta in Romania, pe Valea Doftanei la un nou workshop de fotografie, #ATRADoftana, organizat de Eventur.

In perioada 29-31 mai, echipa Eventur organizeaza la pensiunea ATRA (pensiunea anului 2013 in Romania), de pe Valea Doftanei, primul workshop de fotografie dedicat bloggerilor de turism din Romania.

Evenimentul isi propune sa promoveze, prin intermediul bloggerilor, perimetrul in care se situeaza pensiunea ATRA. Aceasta beneficiaza de un cadru natural deosebit, fiind localizata chiar pe malul lacului Paltinu. Mai mult de atat, Valea Doftanei e una dintre cele trei zone etnografice importante din Prahova. Casele taranesti, costumul popular, traditiile si obiceiurile au fost conservate extrem de bine. Armonia dintre cadrul natural, cel cultural si pensiunea ATRA, fac din Valea Doftanei locatia ideala pentru a petrece cateva zile de odihna si relaxare.

La #ATRADoftana il vom avea alaturi de noi pe Dragos Asaftei ca si fotograf, iar echipa este formata din: Alex Filip – Turistu.ro (blogger de travel dar si organizator al evenimentului), Sorin Rusi – Airlinestravel.ro,  Tudor Maxim – tudormaxim.ro, Petre Dordea – infotravelromania.ro, Bogdan Ciuclaru – Undesicum.ro, Elena Gherasim – Wish2go.ro, Florin Arjocu – Drumliber.ro, Monica Anghelovici – Povestidecalatorie.ro, Dan Vasiliu – 7continente.ro, Georgiana Baicoianu – Blogdecalatorii.ro, Mihaela Barbu- Calatorvirtual.ro si eu, Carmina Nitescu – Travelwithasmile.net

Ne auzim de pe Valea Doftanei de maine!

#ATRADoftana este un workshop de fotografie organizat de Eventur.ro in parteneriat cu Atra Doftana, Sony si Miraj Sun Travel

Iti scriu cu drag despre locurile pe care le descopar si despre experientele de calatorie pe care le traiesc!

e-mail: carmina@travelwithasmile.net

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube Skype 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comentarii

  1. Pingback: Week break la #ATRADoftana | Travel with a Smile

  2. Pingback: #ATRADoftana - Un eveniment reusit! - Turistu : Turistu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *