Maine plec in expeditia #CalareInCarpati

A trecut deja ceva timp de la ultima mea calatorie si e momentul sa imi fac bagajele din nou.

De data acesta merg intr-o expeditie in Carpati in tabara de fotografie #CalareInCarpati organizata de Foto Union.

Programul urmatoarelor 3 zile pare a fi un “secret” destul de bine pazit insa ceea ce stiu sigur este faptul ca vom ajunge la Sarmizegetusa si la alte cateva cetati dacice.

calare-carpati-afis

Ce facem in #CalareInCarpati in afara de vizitarea unor cetati dacice? Fotografii. Multe fotografii cu care vom crea povesti.

Una din povesti va fi dedicata personajului principal al taberei, Mugur Pop care a plecat pe 5 iulie intr-o expeditie calare. El a inceput expeditia sa la Cazanele Dunarii si o va incheia pe 13 iulie la Sarmizegetusa, locul in care eu impreuna cu alti cativa bloggeri il vom astepta ca sa ne povesteasca peripetiile prin care a trecut.

Vom avea timp de povesti si fotografii in tabara #CalareInCarpati. Iar cand spun timp ma refer la faptul ca in munti vom percepe cu totii timpul cu totul altfel. Nu ne vom grabi ci vom savura fiecare minut si vom cunoaste oamenii locului. Cam asa cum spune Cristian Sutu in povestea lui, “La coltul timpului“.

Mai multe nu iti mai pot spune acum insa promit sa transmit live din Carpati pe Facebook, Twitter si Instagram si sa revin cu cateva articole aici, zilele urmatoare.

Urmareste hastagul #calareincarpati in perioada 12-14 iulie. Atat eu cat si colegii mei vom folosi acest hastag de cate ori vom scrie ceva despre aceasta expeditie si de cate ori vom posta cate o fotografie.

Tabara “Călare în Carpați” este un eveniment organizat de Foto Union, Dacia Plant și Asociația Descoperă Natura.

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *