Azi plec la #DeclansamPovesti

O noua zi plina de calatorii 🙂 Cred ca asta e deviza mea in luna iunie pentru ca astazi plec din nou intr-o aventura. Tot intr-o aventura fotografica si de data aceasta, dar la Brasov.

Asa cum am sus intr-un articol trecut, in perioada 6-9 iunie voi descoperi Brasovul putin altfel decat il stiam. Daca urmaresti blogul acesta stii deja ca am avut cateva iesiri la Brasov (printre care si tabara Calatorii Culinare din aprilie) si ca este unul din orasele mele preferate. Am scris deja despre Brasov aici si poti vedea 2 materiale video aici si aici.

Programul taberei #DeclansamPovesti suna foarte bine, se pare ca vor fi cateva zile destul de concentrate:

Joi 06 Iunie: sosire in Poiana Brasov la Hotel Sportul si cazare. Dupa-amiaza discutii despre fotografie alaturi de Mihai Moiceanu. Seara plecam spre Brasov pentru o prima sesiune foto in oras si cina la Bistro de l’Arte. Cazare Poiana Brasov

Vineri 07 Iunie: sesiune foto in Brasov avand ca teme fotografia urbana si fotografia cladirilor, atat exterior cat si interior. Pranz in Brasov si deplasare spre satul Pestera unde vom avea cazare la Casa Boiereasca. Cina si discutii despre ziua in Brasov . Incheiem seara cu proiectia filmului Povesti din Himalaya , realizat in Nepal de Mihai Moiceanu

Sambata 08 Iunie: Vom avea o zi intreaga de plimbare prin zona satului Pestera avand ca teme fotografia de peisaj si fotografia de portret. Pranz picnic. Seara poze la apus si incheiem cu cina la Casa Boiereasca si discutii despre ziua precedenta.

Duminica 09 Iunie: Dimineata ne trezim devreme sa fotografiem rasaritul de soare si apoi discutam despre procesarea fotografiilor si editarea lor. Workshop-ul se incheie cu un cadou surpriza oferit de fotograful Mihai Moiceanu fiecarui bloger participant.

La #DeclansamPovesti nu plec singura 🙂 Alaturi de mine vor mai fi cativa bloggeri: Loredana de la TravelGirls.ro, Alexandru Farca de la LumeaMare.ro, Catalin Nenciu de la Travelbadgers.com, Cezar Dumitru aka Imperator Travel si Nicky Predescu de la Calatorsauturist.ro si Dragos Pirnog, colegul meu din TurismMarket.com care este si organizatorul evenimentului cu Explore Travel.

Palko Pal SzilagyiVor participa si cei 2 castigatori ai concursurilor lansate pe blogurile participante si pe platforma de concurs Photo Tour (gasesti fotografiile castigatoare in acest articol). Fotografia lui Palko Szilagyi “Familie pe un scuter in Can Tho” a castigat concursul de povesti si fotografie de pe blogurile de turism, in vreme ce fotografia “Feeling alone this morning” a lui Horatiu Sultanoiu a castigat concursul de pe Photo Tour. Te invit sa vezi toate pozele intrate in concurs aici

Ne auzim live de la Brasov zilele acestea. Nu stiu sigur daca voi avea timp sa scriu articole noi chiar in perioada aceasta insa poti urmari noutatile pe Facebook si Instagram pentru ca aici cu siguranta voi posta fotografii de calatorie in timp real. Doar este o tabara foto, nu?

#DeclansamPovesti este un eveniment organizat de Explore Travel si Photo Tour cu ajutorul sponsorilor Nikon, Ana HotelsCasa Boiereasca PesteraBistro de l’Arte Brasov.

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *