S-a deschis Delicious by Art & Craft în Băneasa Shopping City

Nici nu știi de când îmi doream să îți dau vestea asta: tocmai s-a deschis magazinul “Delicious” by Art&Craft în Băneasa Shopping City în București, etaj 1, lângă food court.

Sunt fan de vreo 4 ani și ceva al dulciurilor și produselor tradiționale românești pe care le face Art & Craft și i-am întrebat de nenumărate ori în anii aceștia când vor fi mai aproape de noi, în București.

Dacă citești articolele de pe blogul acesta știi deja că:

  • dintre toate colecțiile proprii lansate de Art & Craft iubesc colecția Vlăduț’s Story (o colecție în care Vlăduț este un vampir de jucărie ce duce vestea despre România mai departe către turiștii români și străini prin dulciurile, rechizitele și suvenirurile ce-i poartă numele) și l-am plimbat pe Vlăduț’s prin 8 țări diferite (aici găsești un jurnal de călătorie al lui Vlăduț).
  • cei de la Art & Craft susțin meșterii populari români prin selectarea și comercializarea produselor realizate de ei (ceramică, produse din lemn, ouă încondeiate, ii) și au avut campanii de promovare a acestora în doi ani la rând (am scris despre asta aici și aici). Lucru lăudabil pe care puține companii din România îl fac
  • Art & Craft promovează orașele din România prin produsele pe care le realizează și le adaugă în colecțiile lor.

Dacă până acum le găseam produsele numai în magazinul online (care s-a dovedit a fi foarte util pentru comenzi de cadouri făcute pe ultima sută de metri) și în magazinele din aeroporturi, de data asta abia aștept să merg la mall la Băneasa pentru a vedea live noile produse din colecțiile unicat pe care le au (“Vladut’s Story”, “Kisses from Travsilvania”, “Once upon a time in Romania” fiind numai 3 dintre ele, însă preferatele mele). Cum nu sunt fan mall îmi voi face drum cândva în timpul săptămânii pe acolo pentru a avea suficient timp să văd ce e nou.

Nu am reușit să ajung la lansarea magazinului însă i-am urmărit în online pe cei care au fost (las mai jos câteva fotografii) și totodată am găsit descrierea video a secțiunilor pe care le găsim în magazin. Las mai jos clipul filmat alături de Ana Maria Brânză – ea este unul din ambasadorii Art&Craft și sunt sigură că ai auzit de ea (este campioană României la scrimă).

După cum spuneam, magazinul se numește “Delicious” și, pentru a explica puțin numele trebuie să îți spun că aici găsești o mulțime de delicatese: dulciuri și produse sărate, vinuri, dar și obiecte de design, obiecte de ceramică și suveniruri inspirate din tradițiile românești.

Și dacă tot este vorba de un magazin “delicious” să știi că vor avea permanent degustări de dulciuri ca să poți încerca produsele pe care le au înainte să le cumperi.

“Delicious by Art&Craft este un concept store bazat pe cadouri de inspirație românească, ce oferă articole cu un design autentic, create sub mărcile proprii, din dorința de a aduce bucurie consumatorului. Vă invităm să descoperiți produse pline de inspirație și creativitate, adaptate oricărei vârste, vinuri, dar și gusturi delicate, datorită celor mai fine ciocolate, trufe și prăjituri bazate pe rețete tradiționale”.

Mă bucur mult că după 15 ani în care au avut magazine numai în aeroporturile din România, cei de la Art & Craft au deschis acest prim magazin în București. Eu sunt tare curioasă cum este și le doresc să deschidă și altele, în țară. Până atunci însă dau o fugă zilele astea pentru că încă nu am cumpărat nimic de Paște pentru cei dragi. Mă gândesc că vizita mea în magazin va fi chiar mai rapidă decât curierul 🙂

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *