Te invit la expozitia de fotografie pe Instagram TFB4

In luna mai iti povesteam de Thassos, de lucrurile frumoase cu care m-am intalnit aici si pe care merita sa le vezi si tu si despre descoperirea arche-ului.

Am fost aici impreuna cu alti 15 bloggeri intr-o tabara de fotografie unde am descoperit cum e sa faci fotografii foarte bune pe Instagram. Am invatat aici o multime de lucruri despre fotografia pe Instagram si despre softurile de editare si am inteles de ce este important sa ai un telefon cu o camera foto buna atunci cand pleci in vacanta.

Dupa aproape 2 luni de la expeditia noastra in Thassos am o veste tare buna ­čÖé

Incepand cu 15 iulie are loc expozitia de fotografie a taberei noastre, TFB4. Am asteptat cu totii cu sufletul la gura aceasta expozitie si te invit si pe tine sa vii sa vezi fotografiile realizate de noi cu un Samsung Galaxy S4.

expozitie tfb4

Expozitia de fotografie are loc in centrul vechi al Bucurestiului, aproape de Piata Unirii la Meze Taverna incepand din 15 iulie.

Fotografiile vor fi expuse aproximativ o luna de zile asa ca daca vrei sa vezi ce am vazut noi frumos in Thassos poti trece pe acolo.

Gasesti cateva fotografii de la expozitie in acest album.

Tab─âra de Fotografie pentru Bloggeri, edi╚Ťia a patra, a fost un eveniment organizat de┬áFoto Union┬ácu sprijinul┬áBancpost,┬áCosmote,┬áFord,┬áPixelpedia,┬áBooking Greece,┬áSamsung Galaxy S4,┬áIzvorul Cristalin.

About

Travel with a Smile este locul ├«n care c─âl─âtore╚Öti virtual ├«n destina╚Ťiile ├«n care am c─âl─âtorit eu ╚Öi locul ├«n care ai posibilitatea s─â ├«mprumu╚Ťi idei de c─âl─âtorie pe care s─â le pui apoi ├«n practic─â. ╚śi asta pentru c─â toate c─âl─âtoriile mele sunt ├«nso╚Ťite de pove╚Öti.

2 Comments

  • Fiind si eu pasionat de fotografie, sper sa ajung prin Bucuresti in urmatoarea perioada, sa vizitez expozitia voastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *