Te invit la expozitia de fotografie pe Instagram TFB4

In luna mai iti povesteam de Thassos, de lucrurile frumoase cu care m-am intalnit aici si pe care merita sa le vezi si tu si despre descoperirea arche-ului.

Am fost aici impreuna cu alti 15 bloggeri intr-o tabara de fotografie unde am descoperit cum e sa faci fotografii foarte bune pe Instagram. Am invatat aici o multime de lucruri despre fotografia pe Instagram si despre softurile de editare si am inteles de ce este important sa ai un telefon cu o camera foto buna atunci cand pleci in vacanta.

Dupa aproape 2 luni de la expeditia noastra in Thassos am o veste tare buna 🙂

Incepand cu 15 iulie are loc expozitia de fotografie a taberei noastre, TFB4. Am asteptat cu totii cu sufletul la gura aceasta expozitie si te invit si pe tine sa vii sa vezi fotografiile realizate de noi cu un Samsung Galaxy S4.

expozitie tfb4

Expozitia de fotografie are loc in centrul vechi al Bucurestiului, aproape de Piata Unirii la Meze Taverna incepand din 15 iulie.

Fotografiile vor fi expuse aproximativ o luna de zile asa ca daca vrei sa vezi ce am vazut noi frumos in Thassos poti trece pe acolo.

Gasesti cateva fotografii de la expozitie in acest album.

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, ediția a patra, a fost un eveniment organizat de Foto Union cu sprijinul BancpostCosmoteFordPixelpediaBooking GreeceSamsung Galaxy S4Izvorul Cristalin.

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

2 Comments

  • Fiind si eu pasionat de fotografie, sper sa ajung prin Bucuresti in urmatoarea perioada, sa vizitez expozitia voastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *