Am gasit arche-ul

Acum o saptamana am plecat in cautarea arche-ului in Insula Thassos. In momentul acela nu stiam exact ce caut si mi-am propus sa fiu atenta la ce simt si atat.

Si asta am facut.

Zilele au trecut, expeditia fotografica a fost foarte diversa si interesanta (vezi articolele despre drumul catre Thassos, despre viata din Thassos, despre plajele de aici, despre Theologos, despre Marble Beach si despre Panagia)  insa ceva simteam ca nu se leaga in legatura cu arche-ul, lucrul pe care il cautam.

Asa ca am continuat sa caut. Insa mi-am dat seama ca nu in exterior trebuia sa caut. Am cautat in interiorul meu si mi-am dat seama ca arche-ul nostru al fiecaruia se afla acolo si este cu noi in fiecare zi.

Pentru mine arche-ul, sursa tuturor lucrurilor care exista, este sufletul. Sufletul te insoteste zi de zi si daca esti atent la fiecare lucru pe care ti-l spune iti vei da seama incotro sa mergi.

Pentru ca sufletul poate fi considerat ceva abstract, eu mi l-am imaginat ca o sursa de energie care te insoteste peste tot, ca o umbra colorata (sau cateodata monocrom) si vioaie, ca o esarfa de matase care te insoteste peste tot.

20130524_160333_1_1

20130524_160520_2

20130524_190423_2

20130524_203023_1

20130524_203027(0)_1

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri este un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul BancpostCosmoteSamsung Galaxy S4FordPixelpedia,Booking GreeceIzvorul Cristalin

Multumesc colegilor din echipa TFB4 care m-au ajutat sa fac fotografiile de mai sus si care m-au ajutat astfel sa descopar arche-ul: Cristian Sutu, Oana Andreea, Anca Duma, Alexandru Damian, Ariel Constantinof.

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *