Sarbatori Fericite si un an nou plin de calatorii

Dragilor, a mai trecut un an. Un an plin de schimbari si de calatorii.

A fost un an frumos iar fara voi, cititorii Travel with a Smile anul nu ar fi fost la fel.

De ce nu ar fi fost la fel? Pentru ca voi m-ati inspirat in calatoriile mele si am facut cateva calatorii impreuna. Vorbesc aici despre taberele pe care le-am organizat anul acesta: Calatorii Culinare, #ExploreazaDelta, #FotoExpeditia si #PovestiCuScortisoara, dar si despre turul foto #CalatorInBucuresti si despre petrecerea de Halloween #SpooktacularParty.

Fiecare tabara a fost diferita si frumoasa. In fiecare dintre tabere am cunoscut oameni noi, oameni pasionati de calatorii si de a incerca lucruri inedite.

Si mi-au ramas in suflet cu totii. Sper sa ne revedem cat mai curand in noi calatorii 🙂

Iar pentru cei care nu au participat inca la taberele organizate de mine aici pe Travel with a Smile le doresc ca in 2014 sa le descopere. Pregatesc alte cateva tabere frumoase. Deocamdata planul este doar pe hartie si am inceput pregatirile pentru o noua tabara in primavara lui 2014.

Iti doresc sa ai un Craciun cald alaturi de cei dragi si un an nou plin de calatorii, voie buna si multe realizari.

Sa ne revedem cu bine in 2014!

Fotografia din acest articol a fost realizata in cadrul campaniei #PortretDeFamilie realizata de Foto Union in perioada 7-12 decembrie 2013 la Ceainaria Lelia.

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *