Povesti din Calatorii Culinare partea 3

Dupa ce ti-am povestit cu a fost in prima zi de Calatorii Culinare si dupa ce ai vazut ce au gatit cele 3 echipe in tabara, e timpul sa afli ce alte activitati au mai testat calatorii nostri.

Asa cum spuneam, cele 3 echipe, Grecia, Maroc si China, au gatit pe rand, cate o masa pentru toti participantii la tabara. In paralel, cat timp o echipa gatea, celelalte 2 echipe s-au destins mai mult sau mai putin activ la Parc Aventura si in turul ghidat al Brasovului.

Unii dintre participantii la tabara mai fusesera in Parc Aventura din Brasov si stiau deja despre ce este vorba. Altii insa au fost aici pentru prima oara si din cate mi-am dat seama cu totii au fost incantati de jocurile descoperite aici.

Las imaginile sa vorbesca mai bine 🙂

IMG_1257

IMG_1269

IMG_3259

IMG_3312

Daca la Parc Aventura am avut parte de soare si muuulta adrenalina…. ei bine, la turul Brasovului ne-am relaxat destul de mult. O inghetata la o terasa sau o plimbare linistita pana la Cetatuie sau la Biserica Neagra.

IMG_3532

IMG_3545

IMG_3347

IMG_3467

La finalul celor 3 zile dupa ce toata lumea a gatit, a mancat si s-a distrat prin Brasov, a sosit timpul sa “evaluam” cea mai buna mancare si echipa castigatoare a provocarii culinare.

Daca ar fi sa aleg o echipa castigatoare n-as stii pe care (echipele au reprezentat Grecia, Maroc si China). Pentru ca din punctul meu de vedere toate echipele au gatit excelent. Muuuult mai bine decat meniul indian pe care l-am pregatit noi, organizatorii, in prima zi 🙂

Si pentru ca era greu de ales am zis ca toata lumea sa voteze echipa preferata. Asa ca fiecare echipa a fost rugata sa voteze care meniu (al echipelor adverse) a fost cel mai bun pentru ei 🙂

Concurenta a fost..la limita pentru ca echipa castigatoare, cea a Marocului, s-a aflat doar la 1 vot distanta fata de echipa Chinei care a iesit pe locul 2.

IMG_3618

IMG_3623

Vreau sa felicit toate cele 3 echipe atat pentru mancarea gustoasa pe care au facut-o cat si pentru prezentarea acesteia si pentru legaturile care s-au facut intre membrii echipelor.

La final toata lumea a plecat acasa cu zambetul pe buze si cu dorinta de a ne revedea cu totii cat de curand. Cativa dintre participanti au vrut sa spuna ce anume le-a placut cel mai mult in tabara asa ca iata ce a iesit.

Eu multumesc tuturor: participantilor in tabara Calatorii Culinare cat si echipei de organizatori. Ma bucur ca v-am avut atat de aproape si …planuiesc o noua iesire in curand!

Mai multe imagini gasesti in acest album: Calatorii Culinare

Fotografiile si video-urile pe care le-am facut in Tabara Calatorii Culinare au fost facute cu un aparat Canon EOS M pus la dispozitie de Canon Romania. Un aparat potrivit pentru cei ce vor sa faca poze foarte bune destul de usor. Daca vrei sa fii la curent cu noutatile Canon urmareste pagina de Facebook si contul pe Twitter.

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *