Ajuta-ma sa organizez evenimente cat mai interesante si castiga

Te salut 🙂

Astazi am un altfel de articol pentru tine. Un articol-concurs in care iti cer ajutorul.

TravelWithaSmile.net are aproape 4 ani de zile (ii implineste in mai putin de 3 luni, pe 1 mai), timp in care:

  • si-a schimbat infatisarea de 3 ori,
  • a abordat teme de calatorie cat mai diverse,
  • a povestit despre tot felul de intamplari din calatorii si despre locurile in are ar dori sa ajunga,
  • a organizat 4 tabere tematice: Calatorii Culinare, #ExploreazaDelta, #FotoExpeditia, #PovestCuScortisoara
  • a organizat un tur foto in Bucuresti: #CalatorInBucuresti
  • a organizat o petrecere de Halloween: #SpooktacularParty

In 2014 vin cu cateva imbunatatiri si cu planuri mari de calatorii. Planuri pe care sa le duc la bun sfarsit alaturi de tine, cititor al blogului TravelWithaSmile.net

Asa cum cred ca ai observat deja, blogul are haine noi o data cu adaugarea noii teme care abordeaza fotografia mult mai bine. Dupa cum stii sunt pasionata de fotografie si vreau sa iti arat cat mai multe fotografii realizate in calatorii.

O alta noutate este faptul ca din luna ianuarie 2014 poti cauta si achizitiona bilete de avion prin aplicatia Paravion.ro vizibila in coloana din dreapta a blogului.

Anul acesta vreau sa ai la dispozitie pe blog cateva unelte de rezervare online. In cazul in care vrei sa iti planifici singur calatoria vei avea la dispozitie formulare pentru rezervari de bilete de avion (acesta deja exista, este vorba de formularul pe care il gasesti in coloana din dreapta de pe blog), rezervari de cazari si rent a car.

Pe langa acestea vreau sa ai acces direct de pe blog si la tot felul de gadgeturi si obiecte utile in calatorii (baterii externe, incarcatoare portabile, harti fizice/electronice, etc)

Totodata, intentionez sa continui seria taberelor tematice si a evenimentelor organizate blog. Feedbackul legat de evenimentele organizate anterior a fost foarte bun si tocmai din acest motiv vreau ca urmatoarele tabere sa fie si mai interesante.

Pentru a afla exact ce doresti tu de la evenimentele pe care le voi organiza si de la ce iti oferta TravelWithASmile.net in general am nevoie de ajutorul tau.

 

Am realizat un chestionar cu cateva intrebari legate de ce iti doresti tu in continuare de la acest blog:

  • ce teme vrei sa abordez in articole,
  • ce fel de evenimente vrei sa organizez (tabere tematice, tururi foto, iesiri de 1-2 zile, etc) si ce teme sa aiba acestea,
  • ce servicii ti se par utile sa ai direct de pe blog (rezervari bielte avion, cazari, achiztionare obiecte utile in calatorii, etc)

Rugamintea mea este sa completezi chestionarul pe care il gasesti aici si sa ma ajuti astfel sa aleg temele potrivite pentru articolele viitoare dar si formatul evenimentelor pe care le voi organiza si temele acestora.

Prin completarea chestionarului intri automat in concurs si poti castiga un calendar de birou Nikon (editie limitata) si o reducere de 5% (reducerea se va acorda in baza unui cod de reducere) la achizitionarea oricarui aparat foto Nikon sau accesorii ale acestuia din magazinele Yellowstore.

Chestionarul poate fi completat pana duminica, 9 februarie ora 23:59. Tragerea la sorti se va realiza cu ajutorul Random.org pe 10 februarie dimineata. Tot pe 10 februarie castigatorul va fi anuntat pe e-mail, telefonic si prin completarea acestui articol cu numele sau.

Succes tuturor iar eu va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Update 10.02.2014: Castigatorul concursului este Neacsu Adrian Ion Catalin.

Tragerea la sorti a fost efectuata cu ajutorul Random.org

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *