Primavara vine cu idei noi de vacante de vara la #GalaPrestige

Astazi, 28 februarie, este ultima zi de iarna in mod “oficial”, conform calendarului.

Maine vine primavara iar eu ma simt deja mult mai energizata, cu planuri de calatorii atat pentru primavara dar mai ales pentru vara.

In primul rand trebuie sa iti spun ca pregatesc o noua tabara tematica in aceasta primavara si ca abia astept sa iti spun primele noutati despre ea. Mai dureaza putin planificarea asa ca te voi ruga sa ai rabdare legat de acest lucru. Pot doar sa iti spun ca de data aceasta voi aborda o tema noua si ca vom petrece mai mult timp in natura. Doar vine primavara si abia asteptam cu totii sa stam putin sub razele soarelui 🙂

In al doilea rand iti scriu pentru a-ti spune ca desi in luna februarie nu am fost prea activa pe blog, am muncit cu mult drag si spor la viitoarele proiecte legate de vacante si calatorii. Si se anunta un an tare plin de drumuri la munte, la mare si, de ce nu, prin anumite orase mai mult sau mai putin cunoscute.

SI pentru ca simt ca primavara va trece si ea destul de repede promit sa vin in intaminarea ta cu idei si pentru vacanta de vara, idei pe care sa ti le spun din timp pentru ca tu sa ai suficient timp sa alegi destinatiile de vacanta din acest an.

Si pentru ca deja incep planurile de vara astazi plec la Sinaia pentru a afla ce pregateste unul din marii touroperatori din Romania pentru sezonul de vara.

Este vorba de Prestige Tours care in perioada 28 februarie- 2 martie 2014 a pregatit #GalaPrestige, un eveniment putin altfel decat cele obisnuite pana acum.

Lucrand in turism de aproape 9 ani de zile am avut ocazia de a merge la multe prezentari si la multe lansari de produse turistice insa acestea aveau loc mai mult sau mai putin la fel: in Bucuresti sau in alte orase din tara, evenimente la care participau consultatii din agentiile de turism partenere.

EI bine anul acesta Prestige Tours a pregatit o iesire la munte, intr-un cadru informal si relaxat pentru a lansa ofertele de vara. Gala Primaverii Prestige este deschisa atat agentiilor de turism partenere cat si bloggerilor de travel care astfel au ocazia de a cunoaste mai bine destinatiile promovate si de a afla care sunt noutatile aduse vacantelor in acest an.

Este deja ora 14 si sunt la un pas de plecare. Mai am putin si inchid bagajul insa am vrut sa te anunt pe aceasta cale ca in urmatoarele 2 zile voi transmite live pe Facebook, Twitter si Instagram informatii legate la tendintele din aceasta vara.

Cel mai probabil luni dau marti voi reveni cu un material complet legat de noutatile aflate in acest weekend.

Daca vrei sa fii la curent cu noutati legate de oferte de vara urmareste hastagul #GalaPrestige. Atat eu cat si ceilalti bloggeri participanti vom transmite live ceea ce ni se pare notabil.

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *