6 idei de cadouri pentru luna Martie

Nici nu știu când a trecut jumătate din luna februarie însă iarna pare a fi pe sfârșite și primăvara bate la ușă.

Iubesc luna martie pentru florile și miresmele pe care le aduce. Totodată, pentru mine luna martie înseamnă începutul primăverii, chiar dacă uneori este numai calendaristic iar vremea de afară mă lasă cu ochii în soarele cu dinți – visând la vară.

Luna martie a fost mereu luna “unui nou început” și m-am întrebat de ce simt asta an de an. Doar m-am născut iarna și poate că ar fi trebuit să iubesc mai mult sezonul alb 🙂

Ei bine, primăvara parcă mă dezmorțesc în fiecare an și am mai mult dor de ducă decât de obicei. O fi astenia de primăvară sau simplul fapt că temperatura este ceva mai ridicată și îmi permite să călătoresc în voie. Oricare ar fi motivul “dezmorțirii”, primăvara iubesc să călătoresc și de obicei fac asta în zone relativ apropiate de casă. Nu de alta, însă măcar 3-4 zile tot am nevoie să ies undeva la aer să admir pur și simplu primăvara intrându-și în drepturi: merg să văd pomi înfloriți sau măcar înmuguriți, mă bucur de soarele călduț ce domină mijlocul zilelor și mă bucur de adierea vântului ce aduce cu el miresmele primăverii.

Dacă tot vine primăvara știm cu toții că urmează zilele de 1 și 8 Martie și, dacă avem doamne și domnișoare în jurul nostru este de la sine înțeles să primim primăvara în sufletul nostru sărbătorind.

Astăzi îți scriu cu 6 idei de cadouri potrivite pentru zilele de 1 și 8 Martie iar acestea fac parte din colecția “Kisses from Transylvania” realizată de Art & Craft.

Că sunt fan al celor de la Art & Craft de vreo 4 – 5 ani știi deja dacă mă urmărești aici pe blog sau în social media (iar la finalul anului trecut am vizitate toate magazinele lor din aeroportul Otopeni și am scris impresiile mele aici). Dacă ai ajuns aici de curând află că Art & Craft este o companie românească ce produce suveniruri și dulciuri românești și care totodată susține meșterii populari preluând anumite produse realizate de aceștia și prezentându-le călătorilor fie în magazinele proprii de pe principalele aeroporturi din România, fie în magazinul lor online.

Revin acum la cele 6 recomandări de cadouri. Am ales Kisses from Transilvania, colecție de produse lansată anul trecut pe vremea aceasta pentru că am folosit cu drag produsele lor în ultimul an și am urmarit noutățile. Colecția se adresează în special doamnelor și domnișoarelor.

Astfel, o primă idee este tricoul Kisses from Transylvania (în variantă grena, alb și negru) special creat pentru doamne și domnișoare. Am tricoul acesta încă de anul trecut și l-am purtat cu drag ori de câte ori am avut ocazia în călătorii. Este un tricou confortabil și în același timp “fit” și au mărimi care încep cu “XS”. Trebuie să recunosc că sunt rare cazurile în care găsesc mărimi atât de mici la haine și le caut cu înverșunare.

A doua idee este geanta de umăr Kisses from Transilvania de care m-am îndrăgostit la finalul anului trecut și pe care am comandat-o online pentru Crăciun. Este o geanta suficient de mare cât să îmi fie utilă zilnic, iar acum o găsești și la reducere.

Pralinele în ciocolată cu cireșe, căpșuni și șampanie care tocmai au fost lansate vin în completarea seriei de dulciuri în cazul colecției Kisses from Transilvania. Le-am încercat deja și sunt delicioase. Să mai spun că le-am încercat chiar cu o ocazie specială (ziua lui Călin)? Dacă preferi alte dulciuri pentru 1 și 8 Martie recomand cireșele în lichior și ciocolată cu lapte și zmeură. Dar mai ales cireșele în lichior care s-au terminat înainte să apuc să le fotografiez…

Cutia de bijuterii este a treia recomandare. Și aceasta a fost lansată la începutul acestui an și, de când o am, mi-am ordonat mult mai bine bijuteriile pe care le port în mod curent. În plus, îmi place că pot pune cutia în bibliotecă iar aceasta seamănă foarte bine cu o carte.

Personal îmi place să scriu de mână și am permanent asupra mea o mică agendă în geantă. Agenda Kisses From Transylvania are dimensiunea potrivită pentru a încăpea în orice buzunar și pentru a păstra amintirle tale proaspete. Completez în ea cu pixul din aceeași gamă, însă dacă îți place să scrii mai degrabă cu stiloul recomand să o faci. Eu una iubesc să scriu cu stiloul pentru simplul fapt că mă face să scriu mai frumos 🙂

 

Dacă ești împătimit(ă) al călătoriilor ca și mine și călătorești des cred că ai și tu o colecție de name tag-uri pentru bagaje. Ei bine, colecția Kisses from Transylvania are un astfel de name tag atât de drăguț încât la prima călătorie cu avionul al meu a dispărut (a fost desfăcut, nu a căzut pur și simplu). N-a fost asta o problemă, am luat altul care se pare că rezistă mai bine de la o călătorie la alta.

Acestea fiind spuse îți doresc multă inspirație la cadourile pentru începutul de primăvară!

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *