Viziteaza Bucurestiul in zi de sarbatoare

Bucurestiul a mai imbatranit cu un an, iar la venerabila varsta de 553 ani are multe de spus.

Asa cum spuneam in articolul in care ti-am prezentat Bucurestiul vazut de sus, din autocarul supraetajat, acest oras are multe de oferit, trebuie doar sa vrei sa il descoperi.

Ca orice oras european, Bucurestiul are istoria sa, presarata cu obiectivele turistice ce au supravietuit si de care ne putem bucura astazi.

In perioada 13-16 septembrie, Bucurestiul si-a pus haine de sarbatoare si petrece alaturi de tine pentru 4 zile. In aceste zile te poti bucura de multe activitati si spectacole ce au loc in centrul orasului si poti astfel cunoaste imprejurimile dintr-o alta perspectiva.

Ca sa iti faci o idee despre ce se intampla in Bucuresti in aceste zile iti pot spune ca are loc Festivalul International de Teatru de strada “B-FIT in the street” la care participa peste 20 de trupe din 7 tari, vor avea loc spectacole de teatru in centrul vechi, Piata Unirii si Piata Constitutiei si vei avea parte de multe alte activitati.

Daca vrei sa cunosti Bucurestiul de alta data vei avea ocazia sa in descoperi in scenetele ce se vor juca in tot centrul orasului. Totodata, vei avea ocazia de a te plimba cu trasura prin Parcul Herastrau si de a vizita Targul de Mestesugari organizat aici.

Gasesti aici programul spectacolelor ce vor avea loc in Bucuresti zilele acestea. Te-ai hotarat deja la ce vrei sa participi?

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *