Album de calatorie – Valencia

Valencia, un oras frumos si calduros in orice anotimp!

Ca multe alte orase, Valencia a pastrat din aerul trecutului si a devenit in acelasi timp un oras nou si modern.

Asa cum povesteam si in articolul “Orasul artelor si stiintelor, Valencia“, sunt multe locuri de vizitat si de testat aici. Incepand cu orasul nou, The city of Arts and Sciences, (un muzeu-oras in care ai ce vedea chiar daca alegi sa stai 2-3 zile la rand aici) si terminand cu centrul vechi al orasului cu strazile micute si colorate.

Fiecare colt din Valencia are istoria lui.

Te invit intr-o calatorie virtuala in Valencia in care iti prezint punctele de interes cele mai atragatoare. Pozele fac parte din arhiva personala si au fost facute in decembrie 2011-ianuarie 2012.

Orasul Nou- City of Arts and Sciences

 

Parcul de distractii si orasul vazut de sus

 

Plaza de Ayutamiento

Orasul vechi

 

Valencia este un imens parc

Mercado Central

Intampinarea noului an(2012) in Plaza de Ayutamiento

 

Plaja din Valencia (1 ianuarie 2012)

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

3 Comments

  • Frumos oras, n-am ce zice. Insa relativ mai scump ca altele din Spania, inclusiv fata de Barca. Metrou superb! Parcuri, la fel. Curat, ingrijit. Si are Mercadona… cel mai misto supermarket din lume:))) Pupici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *