Pe 13 decembrie merg la Food Bloggers. Vii si tu?

Travel with a Smile este un blog despre calatorii. Dar oare in calatorii nu dam peste o multime de bunatati?

Ba da! Cel putin mie imi place sa descopar mancarurile si bauturile traditionale din toate locurile pe care le vizitez. Pun accent pe autenticitatea locului si, chiar daca la un moment dat mi se pare ca cei dintr-o anumita tara manaca ceva “ciudat” pentru mine, tot incerc sa vad ce gust are.

Si daca tot ma atrage partea culinara  (despre care am mai scris din cand in cand ), de ceva vreme ma tot bate gandul sa fac o categorie dedicata specialitatilor culinare pe care le intalnesc prin calatorii si, eventual, pe care incerc sa le fac si eu cand revin acasa (pentru ca si asta este o pasiune de-a mea). Nu de alta, dar de la taberele culinare pe care le-am organizat (poate iti amintesti de “Calatorii culinare” si “Povesti cu Scortisoara“) acum 3 ani si pana acum, gatitul cu retete de pe alte meleaguri s-a cam lipit de mine 🙂

Chiar asa, cum ti se pare ideea aceasta, ti-ar placea sa gasesti tot felul de idei si tips-uri despre ce sa mananci/sa bei intr-o destinatie anume? Iar toate aceste idei sa fie grupate intr-o categorie dedicata pe acest blog?

Eu ma gandesc serios la categoria aceasta si in acest senz pe 13 decembrie 2016 voi participa la conferinta “Food Bloggers“, editia de iarna. Sunt deja 2 ani de cand cei de la Evensys organizeaza aceasta conferinta (una vara si una iarna), am fost la curent mereu cu noutati depsre aceasta, insa abia anul acesta m-am hotarat sa merg si eu pentru a descoperi tainele culinare de la alti bloggeri talentati in ale bucatariei.

Programul oficial inca nu a fost anuntat, insa stiu ca in ziua de 13 decembrie intre orele 9 si 16:30 voi avea parte de multe noutati legate de domeniul culinar de la speakeri precum  Adi Hadean – AdiHadean.ro, Chef Joseph Hadad – Joseph Restaurant,  Madalin Simion – Wine and Knives, Nicolle Birta – Bistro Margot, Smaranda Vornicu – SmarandaVornicu.ro si multi altii.

Pentru unii, gatitul este doar o necesitate. Pentru comunitatea Food Bloggers insa, gatitul este o pasiune impartasita pe bloguri dedicate. Food Bloggers Conference este evenimentul care se adreseaza tuturor celor pasionati de gatit si de blogging deopotriva si care reuneste bloggeri, jurnalisti si fotografi culinari, specialisti si branduri renumite din industrie. Participantii vor avea ocazia sa descopere cele mai eficiente instrumente pentru cresterea audientei si a vizibilitatii online, dar si retete de succes in blogging si in gastronomie.

Ce zici, vii si tu la Food Bloggers? Evenimentul are loc pe 13.12.2016 la Hotel Radisson Blu in Bucuresti si inca mai sunt locuri. Te poti inscrie aici.

Sa ne vedem cu bine!

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *