Workshop de improvizatie si spectacol Improvisneyland

Iti spuneam acum ceva timp despre teatru de improvizatie. Revin cu vesti proaspete 🙂

Daca ai fost la un spectacol de improvizatie pana acum stii despre ce iti vorbesc. Iata ca cei de la Improvisneyland ne-au pregatit noi surprize. Sambata, 11 decembrie va alea loc o lectie deschisa a workshopului de improvizatie organizat de ei. La aceasta lectie deschisa vei avea ocazia sa vezi cele 3 grupe care tocmai termina modulul 1(incepatori) al Workshopului de improvizatie. Vei vedea tot felul de jocuri si vei afla cum se face legatura intre aceste jocuri si povestile spuse pe scena.

Te astept sambata, 11 decembrie, ora 17 la Casa Schiller din Bucuresti sa petreci 2 ore alaturi de trupa Improvisneyland si de cursantii acesteia. Vesti bune: daca iti place ce vezi, poti sa te inscrii si tu la urmatoarea grupa de incepatori. Cursurile vor incepe in ianuarie 2011. Mai multe detalii poti afla sambata!

Inca ceva… dupa lectia deschisa te invit la o editie speciala a spectacolului Improvisneyland in Scala Pub!

Si daca iti place spectacolul si vrei sa mai vii, iti las o lista cu urmatoarele spectacole Improvisneyland:

  • vineri (10 decembrie), sambata (11 decembrie) si duminica (12 decembrie) – seara speciala pentru nefumatori! ; de la ora 20 in Scala Pub
  • joi, 16 decembrie de la 20:30 in Cafe Deko
  • Revelion cu Improvisneyland in Scala Pub, 31 decembrie

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *