Top 7 destinatii europene pe care trebuie sa le vezi

Esti un impatimit al vacantelor, ai calatorit foarte mult pana acum. Ai vazut locuri unice, de neuitat. Ai descoperit locuri noi, iar de fiecare data cand plecai dintr-un loc fara sa reusesti sa vezi tot ce era de vazut ai spus ca “trebuie” sa te intorci in acel loc…

Care dintre locurile pe care le-ai vizitat pana acum ti-a placut cel mai mult? Ce experienta ti-a ramas in suflet? Te-ai gandit cum ar fi sa petreci fiecare vacanta descoperind mereu ceva unic intr-un alt colt al Europei?

Mai jos ti-am pregatit un top 7 al destinatiilor europene pe care trebuie neaparat sa le vezi. Toate au ceva unic iar in fiecare dintre ele vei avea ocazia sa traiesti o experienta de neuitat.

1. Bruxelles: aici vei gasi o mare varietate de tipuri de bere, fiecare dintre acestea fiind produsa intr-un stil traditional. Berea specifica zonei se numeste Lambic si se gaseste in diverse sortimente.

2.Roma: viziteaza Coloseumul iarna! Coloseumul din Roma este unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din lume si una dintre cele mai mari cladiri construite de Imperiul Roman (Coloseumul a fost construit astfel incat cei 60000 de spectatori sa poata iesi in 20 de minute). Cea mai buna perioada a anului pentru a vizita Coloseumul este iarna pentru ca atunci sunt mai putini turisti si vei avea ocazia sa te plimbi in liniste si sa observi frumoasa constructie incarcata de istorie.

3.Daca vrei sa participi la o petrecere pe cinste mergi in Reykjavik! Nimic nu se compara cu o petrecere in acest micut oras in toiul verii! Spre deosebire de orice alta locatie din lume, aici ai 24 ore de lumina, timp numai bun pentru o petrecere continua!

4. Moscova: o calatorie cu metroul in acest oras este ca o calatorie intr-o galerie de arta. Linia Koltsevaya se distinge de celelalte prin frumusetea unica. Statia Park Kultury a fost prima construita pe aceasta linie si se deosebeste de celelate prin frumoasele basoreliefuri cu care este decorata.

5. O calatorie in vestul Norvegiei te va incanta fiordul Geiranger. Acesta este numai unul dintre fiordurile Norvegiei, insa este cel mai impunator dintre toate – combina perisaje formate in Epoca Glaciara cu peisaje formate recent. Este o frumusete naturala unica!

6. Muzeul Prado din Madrid: una dintre galeriile de arta de elita din lume. Vei gasi aici aproximativ jumatate din lucrarile lui Diego Velazquez, pictorul Regelui Filip IV.

7. O tara cu nenumarate insule… Poate ai mai fost in Grecia pana acum insa intr-o calatorie agale printre toate insulele Greciei cu siguranta n-ai fost. Iti recomand sa faci o astfel de calatorie pornind din Atena: dupa o plimbare prin aglomeratul oras vei lua ferryboatul si vei petrece cate o zi (cel putin) in fiecare insula mai mare sau mai mica a Greciei.

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *