Toamna incepe cu #priNeamtVine toamna iar…calatoriile se inmultesc.

Pe langa cele organizate de mine (vacante personale sau tabere tematice) apar din ce in ce mai multe evenimente legate de calatorii, evenimente la care cu drag particip pentru ca se refera la domeniul meu preferat, turismul, in care activez de 2 ani de zile.

Daca la primele 2 editii ale #priNeamt am lipsit, neputand adapta programul meu in acele momente, am zis ca la editia a treia nu pot lipsi!

In perioada 5-11 septembrie are loc cea de-a treia editie a #priNeamt, eveniment organizat de Alex Filip si Toma Nicolau de la Eventur.

De-a lungul timpului ai mai citit aici despre evenimentele lor. Daca vrei sa iti faci o idee despre ce evenimente au organizat arunca aici o privire.

#priNeamt este cel mai important eveniment de promovare a unui judet din Romania, judetul Neamt, iar la editia de anul acesta se anunta peste 60 de bloggeri participanti (este editia cu cel mai mare numar de participanti organizata pana in prezent).

Editia de anul acesta mi se pare extrem de interesanta:

  • are 2 parti: o zi de conferinta si un infotrip de 7 zile
  • conferinta este dedicata business-urilor din zona de travel cu focus pe teme de management eficient si marketing online
  • infotripul in judetul Neamt este creat special pentru o delegatie formata din 60 de bloggeri, printre care se vor afla si 15 invitati din afara granitelor tarii.

Conferinta din prima zi este sub forma de curs gratuit si deja m-a facut curioasa pentru ca se pun in discutie niste subiecte “fierbinti” din turism. Obiectivul cursului este de a stimula crearea unor programe turistice tematice si dezvoltarea marketing-ului online pe nisa unitatilor de cazare si agentiilor de turism. Programul este urmatorul:

PRINEAMT-Editia-a-III-a

Iar infotripul ne va duce prin tot judetul Neamt.

In plus, vom avea o zi pe care eu abia o astept: urcam pe Ceahlau sa ne bucuram de drumetie si sa petrecem o zi in inima muntilor. Excursia implica si un rasarit vazut in varf de munte. Asa ca nu imi mai ramane decat sa imi doresc sa fie vreme buna care sa ne insoteasca in acea zi.

Am primit si programul pe harta pentru o mai buna vizualizare a locurilor pe care le vom vedea:

PRINEAMT3-Harta

Credit foto: #priNeamt

Intamplarea face ca in perioada cat vom fi noi la #priNeamt, in aceeasi zona au loc alte 2 actiuni foarte interesante la care vom lua si noi parte:

  • poVeste din Romania” este o competie de filme pentru amatori, initiativa care se inscrie in campania de promovare a brandului de tara. Initiata de ANT, campania se adreseaza oricarei persoane, romane sau staine, care doreste sa arate lumii intregi Romania in imagini intr-un film de 5 minute. Eu sunt pasionata de calatorii, fotografie si film si actiunea asta pica la fix. Sunt tare curioasa cum va fi si mai ales cum se va implica grupul nostru in actiune!
  • Festivalul “Filmul de piatra”: ajuns la editia a VII, festivalul are 5 locatii principale dintre care in Piatra Neamt sunt anuntate activitati in intervalul 5-7 septembrie. Este singurul festival de film din nord-estul tarii si singurul din tara cu o competitie deschisa scurt-metrajelor din Romania si Moldova.

Pe parcursul evenimentului atat eu cat si ceilalti 60 de bloggeri (gasesti lista completa aici) vom transmite live in social media folosing hastagul #priNeamt. Asa ca daca vrei sa fii la curent cu tot ce se intampla acolo si sa afli lucruri noi despre judetul Neamt urmareste-ne pe Facebook, Twitter sau Instagram.

Ne “auzim” online in social media in perioada evenimentului si pe blog la intoarcere!

5-11 septembrie 2014. Tot ce-i de văzut #priNeamt! Urmărește ediția a III-a a celui mai important eveniment dedicat promovării în mediul online a unui județ din România. Află mai multe detalii pe http://goo.gl/Lw8mzy Organizator: Eventur Bucharest. Powered by Petrom Romania. Parteneri principali: Autoritatea Națională pentru Turism, Consiliul Județean Neamț, Primăria Piatra Neamț, Hotel Bistrița din Durău, Blue Air și Autoboca Rent-a-car.

Iti scriu cu drag despre locurile pe care le descopar si despre experientele de calatorie pe care le traiesc!

e-mail: carmina@travelwithasmile.net

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube Skype 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comentarii

  1. Pingback: Cucuteni sau brandul ascuns al Romaniei | Travel with a Smile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *