Teatru de improvizatie cu… Improvisneyland

Se apropie weekend-ul si poate te gandesti unde sa iesi zilele astea…. Am o propunere pentru tine. Dar asta numai daca vrei sa vezi ceva inedit!

Poate te-ai plictisit sa mergi in aceelasi locuri si sa faci aceleasi lucruri mereu. Ca si alternativa, iti propun un spectacol de improvizatie. Nu stiu daca ai auzit pana acum de “improvizatie” dar iti pot spune ca nu are nici o legatura cu spectacolele de “stand up comedy” (la care probabil te gandesti acum).

In fiecare vineri, sambata si duminica( seara pentru nefumatori), incepand cu ora 20 ii poti vedea pe cei de la Improvisneyland in Scala Pub (langa Cinema Scala). Ei iti vor oferi un spectacol de teatru de improvizatie autentic si … de neegalat as spune eu. Nimic nu este exersat inainte, totul este “compus” la fata locului alaturi de public. Si pentru ca spectacolul de improvizatie este pus in scena de actori profesionisti iti pot garanta ca vei avea o seara de neuitat!

Deviza trupei Improvisneyland este “Razi inteligent” asa ca te astept si pe tine in fiecare weekend in Scala Pub sa petreci o seara “altfel”. Altfel, de fiecare data!

Ii poti cunoaste pe cei de la Improvisneyland aici.

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *