Targul de turism “Holiday Market” martie 2011Tocmai ce s-a incheiat a doua editie a Targului de Turism “Holiday Market” , organizat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) la Palatul Parlamentului.

In cele 4 zile de desfasurare a targului, 17-20 martie, cele peste 100 de agentii de turism participante au venit cu oferte si reduceri speciale pentru perioada targului.

Destinatiile cele mai cerute de turistii romani au fost: Grecia, Turcia, Bulgaria dar si Romania. Printre tipurile de vacanta cerute se numara atat sejururi cat si circuite in Europa si in lume. Dintre tipurile de pachete turistice oferite de expozanti, cel mai mare succes l-au avut pachetele charter in Turcia si Grecia, sejururile individuale in Romania si Bulgaria.

Pentru majoritatea acestor destinatii agentiile de turism prezente la  “Holiday Market” au avut pregatite oferte speciale pentru perioada targului, indeplinind astfel asteptarile turistilor.

Dintre participantii la “Holiday Market” amintesc: Eurolines, Happy Tour, Christian Tour, Nova Travel, Kusadasi, Croaziere.net, Paralela 45, Prestige Tours, Eximtur, Accent Travel, Aerotravel, Cocktail Holidays, Meli Tours, HTS Travel Agency, Paradise Travel Agency, Mareea, Interra, Malta Travel.

Iti scriu cu drag despre locurile pe care le descopar si despre experientele de calatorie pe care le traiesc!

e-mail: carmina@travelwithasmile.net

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube Skype 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *