Tendinte in calatorii 2011

A trecut 2010 cu ale lui vacante iar acum te gandesti deja la vacantele din 2011. Dar unde ar fi cel mai potrivit sa iti petreci vacanta in acest an? Mai jos gasesti cateva idei de locatii in care poti petrece o vacanta de vis:

Paris. Pentru ca tot se apropie Valentine’s Day, Parisul sau “Orasul indragostitilor” este o destinatie mereu in top! Nimic nu se compara cu o plimbare pe stradutele Parisului. Cand spun acest lucru nu ma refer neaparat la o plimbare pe marile bulevarde ale orasului ci ma refer la plimbari in cartiere precum Montmartre sau Cartierul Latin. Iar o plimbare pe Sena cu vaporasul la apus este visul oricarei perechi de indragostiti!

Londra este o destinatie pe care trebuie sa o vizitezi anul acesta! Pe 29 aprilie 2011 are loc nunta Printului William, iar Londra va fi cel mai ravnit loc pentru toate perechile care vor sa-si umeasca destinele in acest an!

Orasul Turku – Finlanda si capitala Estoniei, Tallinn sunt anul acesta capitale europene. Merita sa le descoperiti.

Turku este cel mai vechi oras al Finlandei, oras ce a fost la un moment dat capitala statului. Astazi este al cincilea oras ca marime si  al doilea port al Finlandei.

Orasul Tallinn este un oras mic, iar in trecut acesta a fost asemuit unui castel. Astazi poti admira aici cladiri din vremurile de demult si poti gusta pustin din atmosfera acestei capitale nordice.

Insula Reunion, aflata in Oceanul Indian in apropiere de Madagascar este o insula unica. Pot merge aici atat iubitorii muntelui cat si iubitorii plajelor si vacantelor pe malul marii. In Reunion gasesti tot ce iti doresti: plaje frumoase si retrase, drumetii la munte.Poti face sporturi extreme (de ex. parapanta) sau poti admira frumusetea naturii (Cascada Trou de fer).

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *