Se apropie eTravel Conference

Ti-ai cautat vreodata vacante pe net? Eu da si vreau sa stiu cat mai multe despre acest lucru ca sa fiu sigura ca gasesc cea mai buna varianta pentru vacanta mea.

Ca si celelalte domenii, tehnologia s-a dezvoltat rapid in ultimii ani in turism si au aparut modalitati din ce in ce mai performante de a oferi vacante. Fie ca vrei un bilet de avion sau o cazare undeva in lume, cauti pe net. Prima idee aici ti-o faci si poate tot de aici te hotarasti sa si cumperi biletul de avion sau cazarea respectiva.

De la inceputul anului au avut loc cateva evenimente in turism iar acum se apropie una dintre cele mai interesante conferinte, eTravel Conference care va avea loc pe 11 aprilie 2013 in Bucuresti la Hotel Howard Johnson.

De ce vreau sa-ti spun despre conferinta asta?

Pentru ca e important sa fii la curent cu noi modalitati de calatorie, cu oferte mai bune si cu noutatile din tehnologie.

Nu mai suntem in anii in care daca vroiai sa calatoresti cu avionul aveai nevoie de bilet de hartie. Astazi e simplu: printezi (sau nu!) o simpla foaie de hartie si mergi la aeroport. De cele mai multe ori nici macar nu mai e nevoie sa printezi acea foaie. Esti deja inregistrat in baza de date si e suficient sa te duci cu 2 ore inainte de decolare in aeroport (totusi foaia printata iti poate aminte de ora la care trebuie sa fii in aeroport 🙂 )

eTravel Conference se va concentra pe partea de comert online in industria locala de turism. Promovarea si vanzarea produselor de turism pe internet reprezinta punctul principal de discutie al evenimentului.

Evenimentul se va focaliza pe tendintele din turismul online precum marketingul online, search marketing, social media si reputatia online a brandurilor. Conferinta ofera oportunitatea de a intalni experti din domeniu si de a invata de la ei.

De ce sa participi?

  • Afli care e viitorul marketingul pe Internet in industria turismului
  • Determini ce instrumente pot avea un impact cat mai mare si cum le poti folosi pentru a genera vanzari.
  • Afli modul in care utilizatorul de internet achizitioneaza online produse de turism

Daca vrei sa fii la curent cu noutatile din industria turismului urmareste-ma in continuare pentru ca voi veni cu noutati in mod constant. Sunt Event Ambassador la eTravel Conference si promit sa revin cu noutati imediat ce le aflu.

Conferinta este impartita in 3 parti:

  • 2 sesiuni de prezentari generale
  • 1 sesiune de seminarii (au loc 3 seminarii in acelasi timp in 3 sali diferite).

Dintre speakerii care vor fi prezenti la eveniment ii amintesc pe: Bogdana Butnar- Google Romania, Marius Negre- Tripsta, Andrrei Georgescu- White Image, Cristina Ignat – 2Parale, Philipp Brinkmann- Travelpplanet24, Marcin Pilarski- Travelport GDS, Alexandru Negrea, Razvan Pascu, Ionut Oprea- Facebrands, Iulian Beiu- Hotelbeds, Corina Boronea- Yield Planet, Dragos Anastasiu – TUI TravelCenter, Javier Garcia del Vallee- Happy Tour, Alin Burcea- Paralela 45, Lucian Boronea- Accent Travel & Events.

La eTravel Conference se anunta discutii aprinse as putea spune. Vor fi prezenti atat oameni din turismul romanesc cat si speakeri internationali. Abia astept sa aflu noutatile din domeniu.

Daca vrei sa afli mai multe despre eveniment gasesti brosura cu detaliile aici.

Eu te voi tine la curent cu noutati de la conferinta ori de cate ori acestea vor aparea. Voi fi in sala de conferinte si voi reveni cu un articol detaliat cu ce voi afla acolo.

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *