Premii la eTravel Awards pentru taberele tematice organizate în 2018

Finalul lunii octombrie m-a întâmpinat cu o bucurie mare de tot. Am lăsat să treacă puțin timp de atunci iar astăzi vin să îți dau și ție vestea.

În cadrul premiilor eTravel Awards, eveniment ce a avut loc la finalul zilei de eTravel Conference, pe 24 octombrie 2018, două din taberele tematice pe care le organizez cu blogul Travel with a Smile au câștigat premii la categoria Special Projects: #DeltaExplorer și #HorseRidingAdventure, edițiile 2018.

Pentru mine premiile acestea reprezintă o mare bucurie și o recunoaștere suplimentară a faptului că experiențele de călătorie pe care le creez și de care mă bucur împreună cu cititorii acestui blog îi inspiră și pe alții.

Mulțumesc pe această cale tuturor celor care mă urmăresc, celor care au fost într-o tabără tematică organizată de mine și celor care vor veni pe viitor. Și bineînțeles, mulțumesc celor care m-au ajutat în mod direct în organizarea lor: Călin StanClubulFoto.com, agenției de turism DescoperaDeltaDunarii.ro și centrului de echitație Potcoava Mountain Hideaway. Nu în ultimul rând îi felicit și pe ceilalți câștigători de la toate categoriile premiilor. E o onoare și o mare bucurie pentru toți să fie acolo și știu ce muncă este în spate pentru a ajunge pe podium! Pe podium se vede numai vârful icebergului și mă bucur că suntem atât de mulți cei care creăm proiecte frumoase în industria de turism din România.

Castigatori eTravel Awards 2018

Lucrez în turism din 2006, iubesc această industrie la fel de mult cât iubesc călătoriile și mi-am dorit mereu să îi inspir și pe alții la a călători. Pentru mine întreaga viață este o călătorie și în fiecare excursie/vacanță/deplasare pe care o fac învăț câte ceva. Am pornit încă din copilărie când eram mereu pregătită să merg undeva (trebuia să îmi spui doar “hai!”, ca și astăzi dealtfel), am descoperit apoi cum e să călătorești în România dar și în străinătate, am aflat cum este să cunoști alte obiceiuri și tradiții, am învățat să cunosc oamenii locului și am aflat cum e să mergi în diverse locuri din lume urmându-ți pasiunea-și uite așa m-am gândit că ar fi minunat să fie mai mulți cei care călătoresc cu pasiune și pentru pasiunea lor. De aici am pornit în organizarea taberelor de fotografie, taberelor culinare și, din 2018, a celor de echitație-toate dedicate adulților pentru că și adulții au pasiuni, nu numai copiii. Mi-am descoperit pe parcurs toate aceste pasiuni și am zis că sigur mai sunt alții ca mine 🙂

Am lucrat în agenții de turism din 2006 în 2013 iar de atunci și până în prezent sunt antreprenor în industria asta frumoasă a călătoriilor. Din 2013 încoace realizez concepte de călătorie care au luat diverse forme de-a lungul timpului: au fost programe turistice realizate pentru companiile cu care am lucrat, au fost infotripuri dedicate bloggerilor și fotografilor, au fost excursii de promovare pentru anumite destinații, au fost călătorii personale sau tabere tematice (pentru adulți) organizate pe acest blog.

Premiile primite în acest an pentru cele două concepte de călătorie #DeltaExplorer și #HorseRidingAdventure nu sunt primele premii primite, ci mă aflu la al treilea an în care cel puțin o excursie tematică organizată de mine primește un premiu (în 2016 a fost premiat turul “România Autentică: Mărginimea Sibiului și Valea Hartibaciului”, iar în 2017 au fost premiate primele două ediții ale taberei #DeltaExplorer din 2017). Îți spun asta nu ca să mă laud ci pentru ca mă simt inspirată ca și de aici înainte să organizez tot felul de concepte noi cu taberele tematice pe care le organizez pentru că îmi dau seamă că acestea sunt apreciate chiar și de cei care aud numai de ele și încă nu au participat.

Turismul nu mai este demult despre “vacanța la mare” sau la “munte”, ci despre experiențe. Avem în jur din ce în ce mai multe exemple ale faptului că oamenii au început să călătorească pentru experiențe: vor să își trăiască pasiunea, vor să învețe ceva nou, vor să încerce un sport nou sau să își găsească un hobby nou, vor să cunoască și alți oameni pasionați de aceleași lucruri ca și ei.

Așadar mă bucur să îți spun că eu voi continua atât cu taberele cu care te-ai obișnuit (cele de fotografie în Delta Dunării și cele de echitație pentru care am stabilit deja perioadele pentru 2019 și cât de curând voi avea informațiile gata de publicare), dar și cu tabere tematice noi. Mă bate un gând să îți spun tema nouă pentru 2019 dar mai bine îți dezvălui secretul la momentul potrivit.

Acestea fiind spuse, îți mulțumesc că mă urmărești și să ne citim cu bine cu multă inspirație de călătorie și de aici înainte!

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

10 Comments

  • Bravo Carmina! Te felicit pentru treabã frumoasã ce faci si duvulgi pe Internet! Anul viitor vin si eu în România cu sotia mea, dupã 4 ani! O sã vizitezi locuri frumoase, sti vre-un loc special de frumos? Toatã România este splendidã, dar tu cum cãlãtoresti mult, cunosti mai bine. Te felicit si îti doresc si mai mult succes!

  • Felicitari, Carmina! E o veste minunata si ma bucur impreuna cu tine de aceste premii binemeritate. E un semnal ca turismul romanesc este pe maini bune. 🙂

  • Multumesc, Nisof! E super daca veniti in Romania in 2019. Va pot face recomandari, bineinteles, daca imi spuneti in ce zone vreti sa mergeti sau ce anume cautati 🙂 Astept un email!

  • Multumesc, Anda! Da, turismul romanesc are din ce in ce mai multe initiative private tare faine 🙂

  • Multumesc Carmina! Am rãspuns la E-mailul tãu pentru ceva înformati dela tine. Sãlutãri si succes.

  • Ne interesãm pentru Marea Neagrã si turism Rural, decã ai ceva informati iti multumesc! Nicolae.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *