Pegasus Airlines aniverseaza 6 ani de cand sunt in Romania

Cu ocazia implinirii a 6 ani de la introducerea cursei operate pe ruta Istanbul – Bucuresti, Pegasus Airlines a pregatit o surpriza pentru pasagerii zborului PGT362 de astazi, 17 mai si tocmai am avut ocazia de a o vedea live.

Intamplarea a facut ca astazi sa am si eu un zbor de la Otopeni si astfel sa ma aflu in aeroport cu ceva timp inainte de decolare. Obisnuiesc sa plec mereu devreme de acasa, mai ales cand am zboruri in timpul zilei si niciodata nu stiu cat de aglomerat este traficul din Bucuresti.

De data asta se pare ca traficul nu a fost atat de speriat incat am ajuns mult prea devreme in aeroport. Cum check in-ul pentru zborul meu nu era deschis, am ramas la o cafea la una din cafenelele din zona Plecari. La un moment dat cafeaua s-a terminat si, cum nu am niciodata stare, am inceput sa dau cateva ture prin toate zonele in care ma puteam plimba. Tot nu se deschisese check in-ul pentru zborul meu.

Dar…am observat ca la check in-ul zborului Pegasus Airlines, cursa Bucuresti – Istanbul, era mare forfota asa ca m-am indreptat intr-acolo sa vad ce s-a intamplat: ei bine, pasagerul cu numarul 6 care a venit la imbarcare pentru zborul respectiv a castigat 2 bilete de avion pe ruta Bucuresti – Istanbul oferite de TAL Aviation Romania.

Ocazia a fost una speciala pentru ca Pegasus Airlines, companie aflata in portofoliul TAL Aviation Romania tocmai a implinit 6 ani de cand a introdus cursa Bucuresti – Istanbul si s-au gandit sa serbeze ocazia in acest fel atat de inspirat.

Trecand prin fata lor nu am putut sa nu observ bucuria ce li se citea in ochi asa ca m-am bucurat si eu pentru ei..ca si cum as fi fost in locul lor. Felicitari organizatorilor pentru initiativa 🙂

Castigatorii cu 1 minut inainte de a li se acorda premiul
Momentul mult asteptat: reactia castigatorilor la aflarea premiului

Pegasus Airlines este o companie aeriana low-cost cu o experienta de peste 20 de ani, fiind cea mai cunoscuta companie aeriana privata din Turcia.

Flota detinuta de Pegasus Airlines include 82 aeronave din care 61 aeronave Boeing (B737-800) si 21 aeronave Airbus (A320). Pegasus Airlines se poate mandri cu o medie de varsta a aeronavelor sale de doar 5,5 ani. Pegasus Airlines opereaza catre 32 destinatii din interiorul Turciei si 71 de destinatii internationale, totalizand nu mai putin de 103 destinatii in 40 de tari.

Incepand din 16 Mai 2011 Pegasus Airlines a adaugat Bucurestiul pe lista destinatiilor sale internationale, operand 5 frecvente saptamanale, deschizand astfel noi oportunitati pentru pasagerii din Romania. Bilete, orarul de zbor si orice alte informatii se gasesc la Tal Aviation (sales@talaviation.ro), GSA oficial recunoscut de companie in Bucuresti.

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *