Noutatile toamnei de la Art & Craft prezentate in cadrul unui treasure hunt

Finalul lunii septembrie m-a prins, dupa multe calatorii prin tara si prin Europa, in Bucuresti. Motiv numai bun sa ma reintalnesc cu oameni dragi dupa mai multe luni de absenta.

Am acceptat cu mare curiozitate invitatia celor de la Art & Craft de a participa la un treasure hunt organizat intr-un escape room din Bucuresti. Motivul? Descoperirea comorilor Contelui din Transilvania – adica aflarea noutatilor din colectiile lor de dulciuri si suveniruri Vladut’s Story, Transylvania si Bloody Famous.

In dupa amiaza stabilita m-am imbracat “tematic” si m-am prezentat la intalnire. M-am bucurat sa va revad cu prieteni dragi (cu care am si facut echipa de evadare) si sa cunosc oameni noi. Cu totii eram curiosi de ce avea sa descoperim in camerele misterioase pentru ca, evident, gazdele nu ne-au dat prea multe indicii. Ne-au spus doar ca vom avea parte de surprize la fiecare particica din puzzle rezolvata.

Mandra de tricoul meu cu nimeni altul decat Vladut’s Story

Ne-am strans la fata locului o multime de oameni curiosi de noutatile toamnei venite de la Art & Craft, ne-am impartit pe echipe, ni s-a facut instructajul si…am intrat in camera. Aveam 60 de minute la dispozitie pentru a evada, noi eram cu totii incepatori ale escape room-urilor (e drept ca eu mai participasem la un astfel de eveniment acum 2 ani insa de atunci am fost…in pauza).

Partea interesanta a inceput inca din momentul in care a inceput sa curga primul minut al cautarilor noastre pentru ca dupa ce ni s-a facut instructajul si am fost intrebati daca avem intrebari noi toti am zis ca “Nu” iar in secunda imediat urmatoare inchiderii usii am zis aproape in cor: “Noi de unde incepem?”

Ne-am dumirit noi pana la urma, am analizat camera si pe sus si pe jos si incepusem sa ne imaginam cam ce fel de indicii sa cautam. Inceputul a fost mai greu, recunosc, insa am cerut indicii suplimentare care au fost introduce pe sub usa si…macar nu ne-am blocat acolo 🙂

Dupa ceva cautari, incercari de chei, solutii cu coduri formate din cifre sau litere iata ca am inceput sa rezolvam cate ceva din puzzle-urile care ne-au iesit in cale. Si, de fiecare data, asa cum fusesem anuntati, am mai descoperit cate o noutate dulce sau un suvenir romanesc. Cum a fost ciocolata Bloody Famous si cateva produse din gama Transylvania.

Am rezolvat puzzle dupa puzzle si timpul parca incepuse sa se scurga din ce in ce mai repede. Nu reuseam sa gasim penultima solutie desi pe ultima o intuiam.

Pana la urma lucrul in echipa a functionat, l-am gasit pe Vladut’s Story in persoana (mascota Vladut’s) si am evadat in minutul 59!

Dupa evadare am stat la povesti despre jocul in sine si despre descoperirile pe care le facusem fiecare echipa in parte.

Cei de la Art & Craft au fost alaturi de noi si ne-au povestit despre fiecare gama de produse in parte si despre noutatile toamnei – produse ce tin de gamele cele mai cerute in aceasta perioada, Vladut’s Story, Transylvania si Bloody Famous. Bineinteles, atentia tuturor a fost captata de noua mascota Vladut’s Story care din aceasta toamna ma insoteste peste tot in calatorii.

Si pentru ca tot vine Halloween-ul, ce zici, vrei si tu o astfel de mascota? O gasesti in magazinul online ArtandCraft.ro si in magazinele din aeroporturi.

Declar astfel ca toamna a inceput in cel mai frumos mod posibil pentru mine. Stai pe aproape pentru ca pana la finalul anului Vladut’s Story isi va prezenta povestile de calatorie chiar aici, pe blogul Travel with a Smile.

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *