#filieracipriota e gata de drum

Cipru, destinatia perfecta pentru tot timpul anului.

Cel putin, asa stiam de la alti calatori. In curand voi afla cum este de fapt aceasta insula chiar la inceput de sezon estival.

La noapte plec in #filieracipriota, o conspiratie Paravion si Blogosfera 🙂 Abia astept sa-i cunosc pe toti colegii de distractie din Cipru si sa exploram impreuna insula.

Programul celor 4 zile (21-24 iunie) suna tare tentant (si este un prilej foarte bun de a face fotografii):

  • plimbare cu barca cu podea de sticla
  • kitesurfing 
  • paddle-up
  • treasure hunt in Limassol.

Program #filieracipriota

Echipa #filieracipriota este formata din Alexandru Damian, Ana Morondan, Andrada Crangus, Carmina Nitescu, Cezar Dumitru, Cristina Mazilu, Elena Ciric, Mihai Holhos, Patricia Mihail, Razvan Bucur, Vasile Francisc si gazdele noastre, Alexandra Rosca, Remus Visan si Madalin Mancila.

O parte din echipa poate fi vazuta aici:

#filieracipriota

Bagajul este aproape gata, ramane doar sa impachetez aparatul foto si sa-mi iau cateva carduri de memorie de rezerva.

Incerc sa transmit live din Cipru macar pe Facebook, Twitter si Instagram daca nu reusesc sa scriu pe blog. Promit insa sa revin cu multe fotografii la intoarcere.

Urmareste hastag-ul #filieracipriota ca sa fii la curent cu ce se intampla in Cipru.

#filieracipriota este un eveniment organizat de Paravion.ro si sustinut de Visit Cyprus, Larnaka Region si Knossos Travel

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *