Cadouri ideale la Books Express

A mai trecut un an. A venit 1 decembrie si o data cu aceasta zi am intrat in “luna cadourilor”.

Perioada aceasta de sfarsit de an a fost mereu preferata mea. Poate pentru ca ma gandesc ca a mai trecut un an in care am realizat multe sau poate pentru ca imi voi petrece mai mult timp cu cei dragi.

Este o perioada magica in care ne amintim ca suntem copii. Si, ca orice copil, abia asteptam sa impodobim bradul, sa alegem cele mai frumoase decoratii, sa ne jucam cu zapada sau pur si simplu sa privim fulgii de nea cum se astern usor.

Tu ce dorinta vrei sa ti se indeplineasca anul acesta in seara de Craciun? Eu as avea o multime de dorinte dar cred ca cea mai arzatoare ar fi: sa calatoresc in cat mai multe locuri de pe glob, sa descopar cat mai multe lucruri noi, sa cunosc cat mai multi oameni si sa aflu cat mai multe despre civilizatiile care nu mai sunt astazi si care si-au lasat amprenta asupra ceea ce am devenit noi, cei din secolul XXI.

 

Ar fi oare posibil sa mi se indeplineasca dorinta? Pentru inceput as vrea sa cunosc cat mai multe despre locurile pe care le voi vizita si cred ca am gasit locul de unde pot sa aflu tot ce imi doresc: Books Express.

La Books Express gasesc orice carte imi doresc. Mai ales despre vacante si calatorii! Iar in cazul in care nu gasesc o carte disponibila pe moment pot face comanda si in cateva zile o primesc acasa! Deja mi-am facut o lista intreaga cu ce carti imi voi comanda!

Ma gandeam ca ar fi o idee buna ca de Craciun sa gasesc cate o carte potrivita pentru fiecare din persoanele dragi mie. Am sa ma gandesc ce anume s-ar potrivi si am sa aleg cate o carte pentru fiecare!

Intra si tu pe www.books-express.ro si vei descoperi lumea intr-un singur loc. Aici cartile sunt impartite pe domenii si este foarte usor sa alegi ceea ce vrei!

Si pentru ca luna decembrie este “luna cadourilor” , nu uita de cei din jurul tau. O carte este cadoul ideal pentru oricine. Alege-o bine pentru fiecare!

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *