Declansam povesti in Brasov

Te salut din Thassos 🙂

Pe langa vestile legate de tabara de fotografie TFB4 am o surpriza pentru tine.

Vara incepe cu multe calatorii pentru mine iar in urmatoarea mea calatorie am ocazia de a invita pe unul din voi sa mearga alaturi de mine. Tocmai am aflat acest lucru si m-am grabit sa-ti spun despre asta.

Este vorba despre tabara de fotografie pentru bloggerii de travel “Declansam povesti” organizata de Explore Travel si PhotoTOUR la Brasov in perioada 6-9 iunie.

Poti participa la urmatorul concurs care se desfasoara zilele acestea (20-29 mai) iar premiul este un loc in aceasta tabara. Concursul se va desfasura pe platforma de concurs a site-ului www.phototour.ro

Concursul se desfasoara in perioada 20-29 mai, si cuprinde urmatoarele etape:

  • trimiterea fotografiilor la adresa de email office@phototour.ro , pana la data de 22 mai 2013, ora: 23.59.Fotografiile primite dupa aceasta data nu vor intra in concurs.
  • 23 mai – publicarea fotografiilor primite, pe platforma de concurs a site-ului www.phototour.ro 
  • 23-29 mai – etapa de votare a fotografiilor inscrise. 
  • Castigatorul concursului va fi anuntat in data de 30 mai 2013.

Cei care doresc sa participe la concurs trebuie sa trimita o imagine avand ca tema “fotografia de calatorie” la adresa de email office@phototour.ro Fotografia inscrisa in concurs trebuie sa fie insotita de titlu si sa aiba latura mica de minim de 1200 px.

Toate fotografiile inscrise vor fi postate pe platforma dedicata unde pot fi votate prin mecanismul de LIKE integrat cu profilul de Facebook al votantilor. Cele mai votate 5 fotografii vor fi evaluate ulterior de fotograful Mihai Moiceanu pentru alegerea castigatorului.

La alegerea fotografiei castigatoare vor fi apreciate originalitatea, creativitatea si respectarea temei. Vor fi acceptate doar fotografiile originale, apartinand persoanelor care le inscriu in concurs. Prin inscrierea in concurs, acestia declara pe proprie raspundere ca au toate drepturile asupra fotografiilor inscrise. Descoperirea unei fraude aduce dupa sine descalificarea din competitie.

Participantii trebuie sa aiba 18 ani impliniti pana la data participarii in concurs. Regulamentul comlet al concursului il gasesti aici: http://www.phototour.ro/ro/concurs

In data de 30 mai voi reveni si eu cu rezultatul concursului ca si update la acest articol. Multa bafta si sper sa ne vedem la Declansam Povesti.

Update 30.05.2013 castigatorii sunt:

Concurs desfasurat pe blogurile de travel:Palko Szilagy

Concurs desfasurat pe platforma Photo Tour: Horatiu Sultanoiu

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *