In vizita la Brasov (video partea 1)

Brasov a fost si ramane unul din orasele mele preferate din Romania.

Este un oras care si-a mentinut farmecul de alta data si care a devenit modern in acelasi timp. De cate ori merg la Brasov simt ca merg intr-un loc potrivit sufletului meu, intr-un loc in care regasesc atat liniste cat si agitatie, locuri numai bune de vizitat dar si locuri retrase in care gasesti aadevaratul farmec al orasului.

Ce imi place cel mai mult la Brasov este faptul ca si-a mentinut centrul vechi, l-a ingrijit iar astazi straluceste asa cum o facea acum cateva sute de ani. Privelistea asupra orasului de pe Varful Tampa este extraordinara!

Despre ce se poate vizita in Brasov am scris intr-un articol mai vechi, Brasov- Kronstadt, insa astazi iti ofer mai mult.

Astazi te invit intr-o calatorie virtuala prin Brasov. Am petrecut un weekend in acest oras istoric al Romaniei si am filmat   tot. Mai jos gaseti prima parte a escapadei mele de weekend la Brasov (partea a doua urmeaza saptamana viitoare).

In video-ul de mai jos vei vedea: Piata Sfatului si centrul vechi al orasului, privelistea asupra orasului vechi vazuta de pe varful Tampa, Prima Scoala Romaneasca, Biserica Neagra, Turnul Negru. Tot aici vei gasi cateva imagini inedite din Poiana Brasov si de pe Varful Postavaru, iar la final ti-am pregatit cateva imagini din turul ghidat oferit de Guided Brasov.

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *