Vernisaj expozitie foto Delta Explorer – 16 octombrie 2018

Daca imi spuneai anul trecut la inceput de vara ca in urmatoarele 15 luni o sa fi incheiat cu succes 5 tabere tematice in Delta Dunarii, as fi luat si un premiu pentru acestea si as fi pus la cale o expozitie de fotografie cu imagini surprinse de participantii in aceste tabere as fi spus ca nu e posibil.

Astazi, insa, stiu clar ca este posibil si ma bucur din tot sufletul sa te invit pe 16 octombrie 2018 la ora 19 la vernisajul expozitiei de fotografie “Delta Explorer” pe care il organizez alaturi de Calin Stan. Evenimentul are loc in sala de expozitii la magazinul F64 (etaj 1), de pe Bd. Unirii nr.45, Bucuresti.

Asa cum stii deja, de 2 ani incoace organizez taberele tematice #DeltaExplorer. Am inceput anul trecut in vara cu 2 tabere de fotografie si canoe si, pentru ca am avut un feedback extraordinar de bun de la participanti, in 2018 am organizat 3 tabere cu 3 teme diferite: de fotografie, de fotografie si canoe si o tabara culinara.

Ei bine, daca vii in 16 octombrie la expozitie, vei avea ocazia sa vezi o expozitie de fotografie atat a mea si a lui Calin cat si a participantilor in taberele de fotografie. Si asta pentru ca rezultatale (fotografiile extraordinare si atmosfera) s-au datorat atat organizarii cat mai ales oamenilor pe care i-am avut alaturi.

In cadrul expozitiei vei avea ocazia sa vezi 25 de imagini surprinse in Delta Dunarii si printate cu imprimante Epson (partenerii nostri in cadrul acestui eveniment) si sa asculti povestea taberelor tematice pe care le-am organizat si pe care urmeaza sa le continuam si in 2019.

Pe langa acest lucru vei avea ocazia sa stai de vorba cu aproape toti cei care expun cate o fotografie in cadrul acestei expozitii. Lista acestora o gasesti mai sus, pe afisul oficial al vernisajului.

Participarea este gratuita insa iti recomand fie sa ma anunti pe mine pe email carmina@travelwithasmile.net ca vrei sa vii, fie sa te inscrii pe formularul de aici. Mi-ar placea tare mult sa ne vedem pe 16 octombrie la vernisaj.

In cazul in care nu reusesti sa ajungi la vernisaj sa stii ca expozitia de fotografii Delta Explorer va fi prezenta in cafeneaua F64(parter) in perioada 17 – 31 octombrie 2018 asa ca mai ai o sansa sa o vezi.

O zi frumoasa iti doresc si…ne vedem pe 16 octombrie!

PS: Daca nu ai ajuns la vernisaj insa ti-ar fi placut sa vii, iata cum a fost – fotografii de la eveniment.

Vernisajul si expozitia de fotografie Delta Explorer sunt organizate de fotograful Calin Stan impreuna cu Epson si F64, cu sprijinul Travel with a Smile si Descopera Delta Dunarii.

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

2 Comments

  • O frumusete de Romãnie! Ei, as vrea sã fiu acolo pe 16 octombrie dar sunt prea departe!Succes Carmina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *