TUI Brand Hotels

Una din componentele de baza ale unei vacante este cazarea. Asa cum spuneam si in articolul “Cum alegi hotelul atunci cand pleci in vacanta?”, trebuie sa ai grija ce fel de vacanta iti doresti si sa cauti hotelul potrivit atat ca si locatie cat si ca facilitati si activitati puse la dispozitia ta.

Astazi iti povestesc despre niste lanturi hoteliere exclusiviste, toate apartinand de TUI Hotels & Resorts.

De ce am ales sa vorbesc despre TUI Brand Hotels? Pentru ca:

  • hotelurile sunt targetate in functie de clientii pe care ii asteapta
  • sunt hoteluri de top
  • fiecare lant hotelier are ceva aparte
  • restul vedeti mai departe 🙂

Sa incepem!

TUI Brand Hotels sunt impartite in 4 categorii, in functie de activitatile pe care le ai la dispozitie si in functie de tipul persoanelor care aleg aceste hoteluri:

1. Tipul clasic: aici gasim cele mai multe lanturi hoteliere din TUI Hotels

TUI Best Family: sunt hotelurile potrivite pentru familii sau pentru persoane singure cu copii. Aici gasesti cei mai bine instruiti ghizi pentru familii, programe variate de divertisment si fitness atat pentru adulti cat si pentru copii, iar hotelurile sunt avizate conform standardelor internationale de siguranta pentru intreaga familie

Sensimar: hotelurile acestea sunt dedicate cuplurilor. Desi au si facilitati pentru copii, lantul Sensimar este dedicat cuplurilor atat ptin intimitatea pe care o ofera, serviciile high class si activitati dedicate adultilor. Hotelurile Sensimar dispun de servicii Premium si Wellness, sunt situate pe plaja si au grija ca oaspetii lor sa aiba parte de vacanta linistita pe care si-o doresc.

RIU:  un lant hotelier potrivit atat pentru familii, cat si cupluri sau singles. Hotelurile RIU ofera servicii calde si familiale, sunt foarte des intalnite in intreaga lume, iar specificul fiecarei tari in care  este prezent acest lant este redat printr-o interpretare unica.

Grecotel: “timp pentru confort divin”, asa este descris acest lant hotelier potrivit pentru cupluri, pentru familii si pentru singles. Aici vei gasi specialitati culinare grecesti si piscine cu suprafete foarte mari. Serviciile sunt impecabile si iti vei dori sa revii in scurt timp!

Grupotel: hoteluri vestite pentru ospitalitatea spaniola. Hotelurile sunt potrivite pentru singles, cupluri si familii si sunt recunoscute pentru programele SPA si wellness, iar conceptul de natura in hotelurile Grupotel reprezinta gradul inalt de sensibilitate pentru natura si mediul inconjurator in Insulele Baleare.

2.  Tipul modern

Puravida Resorts: sunt potrivite pentru iubitorii sanatatii. Hotelurile sunt frecventate atat de cupluri, de singles cat si fe familii, acestia bucurandus-e de multitudinea de programe sportive (cu traineri), de serviciile spa si de bucataria axata pe echilibru si sanatate.

3. Tipul Active Fun

Robinson: “timp pentru sentimente” sunt cuvintele definitorii acestui lant hotelier. Potrivit in special cuplurilor, hotelurile Robinson sunt la fel de indragite si de singles si familii. Aici gasesti o inalta calitate a serviciilor, programe de divertisment deosebite si o atmosfera comunicativa.

Club Magic Life iti ofera o atmosfera informata de club: gasesti aici cate ceva pentru

fiecare (cupluri, familii, singles). Hotelurile Club Magic Life ofera siguranta bugetului tau cu cele 170 de servicii incluse. Tot aici gasesti o gama variata de programe sportive si de divertisment potrivite tuturor.

4. Tipul activ in natura

Viverde Hotels, “timp pentru natura”. Hotelurile Viverde fac parte dintr-un concept nou ce pune accent pe relaxarea in natura, pe sanatate si bunastare. Aceste hoteluri sunt dedicate celor ce vor vacante individualizate, in locatii retrase si linistite. Iubitorii turismului eco au acum un loc al lor, la Viverde Hotels. La Viverde ai parte de o bucatarie locala sanatoasa si usoara, de activitati in aer liber si diverse experiente in natura.

 Dupa cum ti-ai dat seama deja, ai de ce alege unul din brandurile de mai sus daca vrei o vacanta in care sa te bucuri din plin.

Hotelurile de mai sus poate ca nu se afla intre hotelurile foarte mult promovate la noi, insa sunt unele dintre cele mai bune.

Daca iti plac vacantele individualizate si mai putin turismul de masa, cauta aceste hoteluri atunci cand planuiesti o vacanta.

Vacanta placuta!

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *