Travel with a Smile se pregateste de Webstock 2012

Asa cum stiti, maine, 28 septembrie 2012, comunitatea online se intalneste la Webstock,  cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, iar evenimentul este organizat de Evensys si Vodafone.

Anul acesta imi face o mare placere sa particip la micro-evenimentul Pro Blogging din cadrul Webstock, eveniment la care vor participa speakeri cunoscuti, printre care Cristian Dorombach (Piticu.ro), Cristi China Birta (Chinezu.eu), Victor Kapra (victorkapra.ro), iar din turism sunt sigura ca il stiti pe Razvan Pascu.

Abia astept sa aflu noutatile de la Pro Blogging!

Cum este organizat Webstock?

Evenimentul de o zi include Conferintele Webstock si Premiile Webstock 2012.

Conferintele Webstock cuprind intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.

Premiile Webstock saluta cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an.

Daca vrei sa stii ce proiecte concureaza la Premiile Webstock, gasesti lista aici.

Daca ajungi si tu la acest eveniment, ne vedem acolo. Daca nu ajungi, nu-ti fa griji: evenimentul va fi transmis live online, deci vei putea fi la curent cu tot ce se intampla!

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *