Travel with a Smile se pregateste de Webstock 2012Asa cum stiti, maine, 28 septembrie 2012, comunitatea online se intalneste la Webstock,  cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, iar evenimentul este organizat de Evensys si Vodafone.

Anul acesta imi face o mare placere sa particip la micro-evenimentul Pro Blogging din cadrul Webstock, eveniment la care vor participa speakeri cunoscuti, printre care Cristian Dorombach (Piticu.ro), Cristi China Birta (Chinezu.eu), Victor Kapra (victorkapra.ro), iar din turism sunt sigura ca il stiti pe Razvan Pascu.

Abia astept sa aflu noutatile de la Pro Blogging!

Cum este organizat Webstock?

Evenimentul de o zi include Conferintele Webstock si Premiile Webstock 2012.

Conferintele Webstock cuprind intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.

Premiile Webstock saluta cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an.

Daca vrei sa stii ce proiecte concureaza la Premiile Webstock, gasesti lista aici.

Daca ajungi si tu la acest eveniment, ne vedem acolo. Daca nu ajungi, nu-ti fa griji: evenimentul va fi transmis live online, deci vei putea fi la curent cu tot ce se intampla!

Iti scriu cu drag despre locurile pe care le descopar si despre experientele de calatorie pe care le traiesc!

e-mail: carmina@travelwithasmile.net

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube Skype 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comentarii

  1. Pingback: Vorbitori din turism, mobile și blogging de călătorii la secțiunile #webstock12 | Ghid Turistic Digital 2.0

  2. Pingback: Vorbitori din turism, mobile și blogging de călătorii la secțiunile #webstock12 | Turism 2.0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *