Traieste Aventura merge la Istanbul

Faptul ca sunt cu gandul la calatorii permanent este deja cunoscut.

Mereu sunt in cautare de idei noi de calatorie, organizez si eu calatorii insa merg si in tabere si iesiri organizate de altii. Pe mine ma incarca foarte mult cu energie numai ideea de a merge undeva asa ca fac in asa fel incta sa am cel putin o iesire pe luna.

Dupa cum stii, tabara #FotoExpeditia de 1 Mai in Bulgaria este sold out. Am dat toate locurile in mai putin de 2 saptamani iar acum fac planul pentru alte tabare care vor avea loc in aceasta vara.

City break Istanbul Traieste Aventura

Pana atunci insa am pus ochii pe un City break la Istanbul organizat de un prieten, Mihnea, de la TraiesteAventura.ro si tare ma bate gandul sa merg.

Am mai fost in Istanbul insa doar in trecere de vreo cateva ori. Am observat insa ca in ultimul timp Istanbul a devenit tot mai cautat si am zis ca e timpul sa merg sa explorez orasul pe indelete.

Asa ca in perioada 22-25 mai 2014 vreau sa merg cu TraiesteAventura.ro la Istanbul. Vii si tu?

Programul suna tare bine si include:

  • bilet de avion
  • 3 nopti cazare
  • croaziera pe Bosfor
  • tur organizat cu ghid

Eu saptamana asta imi refac pasaportul (tocmai ce a expirat) si ma pregatesc de plecare.

Din cate stiu, au mai ramas doar 4 locuri disponibile si astazi este ultima zi de inscrieri. Sper sa prin si eu un loc din cele 4.

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *