The Thailand Race iti aduce aventura vietii tale

Cum ar fi sa mergi in Thailanda sa traiesti o adevarata provocare?

Sa ajungi in Bangkok, sa ti se dea o harta, niste instructiuni, un buget si apoi sa fii lasat impreuna cu colegul din echipa ta undeva prin Thailanda si sa trebuiasca sa va gasiti singuri drumul inapoi in Bangkok, acumuland pe parcurs o multime de puncte? Daca punctele acumulate de echipa ta sunt mai multe fata de echipa adversa, te vei intoarce si in 2017 in Thailanda pentru o vacanta pentru 2 persoane 🙂 

Pe langa calatorii, imi plac tare mult provocarile. Iar daca miza este … o calatorie, cu atat mai mult 🙂

Si daca tot e vorba de calatorii, abia asteptam sa impartasesc cu tine vestea: ieri s-au deschis inscrierile la #TheThailandRace. Pana pe 30 septembrie te poti inscrie pentru a trai o adevarata aventura de calatorie in Thailanda in luna octombrie si pentru…a mai castiga inca una!

Ce inseamna “The Thailand Race” si

in ce consta ea exact?

“The Thailand Race” este un concurs la care se poate inregistra foarte usor orice persoana iubitoare de calatorii care isi doreste sa calatoreasca in Thailanda. Corectez, se poate inregistra orice persoana iubitoare de calatorii si care ii plac vacantele pline de adrenalina pentru ca aceasta calatorie in Thailanda va fi o adevarata provocare!

Concursul este deschis in Romania si Bulgaria si este organizat de Tourism Authority of Thailand. Fiecare tara va avea un castigator care va merge in Thailanda si va participa la aventura finala. Aventura finala, “the race” se va da in Thailanda intre echipa Romaniei si cea a Bulgariei.

Lucrurile stau in felul urmator:

Nivelul 1: Primul pas este sa te inscrii pe formularul de concurs astfel:

  • selectezi tara din care esti (Romania/ Bulgaria)
  • uploadezi un scurt videoclip in care povestesti de ce vrei ca TU sa fii cel/cea care merge in Thailanda pentru a participa la aventura
  • scrii un text de maxim 20 de cuvinte in care spui ce inseamna “aventura pentru tine”

Fiecare participant va avea o pagina dedicata lui pe siteul concursului si o va putea shareui cu prietenii. Cu cat ai mai multe likeuri la pagina ta, cu atat e mai bine. Daca vei fi in Top 10 cele mai votate pagini, intri in partea a doua a concursului (nivelul 2).

Inscrierile sunt deschise in perioada 5 – 30 septembrie 2016.

Nivelul 2: Primii 10 competitori (alesi prin voturile – likeurile – publicului) vor fi analizati de un juriu care va alege care dintre cele 10 povesti filmate este cea mai potrivita pentru a castiga partea a doua a concursului. Catsigatorul ales de juriu va fi anuntat pe data de 5 octombrie 2016.

Nivelul 3: Castigatorul anuntat pe 5 octombrie isi pregateste bagajele pentru a participa la adevarata aventura “Thailand Race” ce are loc in Thailanda in perioada 22 octombrie – 1 noiembrie.

The Race

Pentru a face lucrurile si mai interesante si fun, cei doi castigatori (unul din Romania si unul din Bulgaria) vor avea fiecare inca o persoana in echipa.

Echipa Romaniei il va avea pe Cabral, iar echipa Bulgariei pe Dimiter Todorov. Pe Cabral sunt convinsa ca il stii, iar daca esti din Bulgaria il cunosti si pe Dimiter.

Aventura, competitia, sau cum vrei tu sa ii spui se va da in Thailanda la final de octombrie si suna extraordinar de bine: la sosirea in Tara Zambetelor (Thailanda) ii vei cunoaste si pe participantii celeilalte echipe, vei primi o harta, niste instructiuni si un buget, apoi fiecare echipa va fi lasata intr-o parte a Thailandei pentru a-si gasi singura drumul inapoi in Bangkok.

Pe parcursul drumului cele 2 echipe vor trebui sa acumuleze puncte facand diverse lucruri care le sunt sugetate in instructiunile initiale (sau chiar si alte lucruri in plus pentru care pot acumula puncte suplimentare), iar la final echipa care va strange cele mai multe puncte va fi echipa castigatoare. Premiul este o vacanta pentru 2 persoane in Thailanda in 2017.

Detaliile concursului si formualrul de inscriere il gasesti pe www.TheThailandRace.com.

Acum te las, ma duc sa-mi pregatesc povestea pentru a ma inscrie la concurs!

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *