Planuri de calatorie si fotografie la inceput de primavara

Luna martie, cea dintai luna de primavara este un bun inceput pentru planurile de vara din mai multe motive:

  • ziua este ceva mai lunga si parca ai o tragere mai mare de inima sa fii mai activ
  • natura incepe sa infloreasca si sa inverzeasca, iti da o stare fresh si vrei sa iesi mai des
  • temperatura este mai ridicata si te pregateste de vara

Ei bine, avand toate acestea in minte nu stiu cum de nu ai dat deja o fuga la munte sau la mare asa, de inceput de primavara.Sau poate ca ai plecat deja 🙂

Pe mine m-a tot urmarit dorul de duca si de fotografiat in ultimul si timp si abia asteptam sa se indrepte putin vremea ca sa pot pune in aplicare iesirile pe care le planuiesc de cateva luni.

Iarna a fost lunga si chiar daca am luat o pauza de la calatorii, am fost cu ochii pe cateva destinatii si teme de calatorie si am facut planul pentru prima jumatate de an.

Si pentru ca vreau sa te iau si pe tine in  cat mai multe calatorii anul acesta afla ca am pregatit detaliile pentru urmatoarele 3 evenimente Travel with a Smile.

Pe primul il voi anunta miercuri, 12 martie. Detaliile sunt aproape gata insa mai sunt cateva lucruri de pus la punct.

Tot ce iti pot spune acum este sa iti pregatesti aparatul de fotografiat pentru cateva imagini spectaculoase cum numai soarele poate oferi la apus si la rasarit. Locatia o voi anunta in cateva zile.

Pana atunci te las cu 2 cateva imagini realizate de mine in Delta Dunarii pe parcursul anului 2013. Asta asa, de incalzire, ca sa stii la ce sa te astepti de la urmatoarea iesire (dedicata celor pasionati de fotografie- fie ca stiu sa realizeze fotografii inedite, fie ca vor sa invete acest lucru).

Locatia in care vom merge nu este cea din fotografiile de mai jos, este una si mai spectaculoasa!

Rasarit Delta Dunarii 2_1
Rasarit de soare in Delta Dunarii

Apus Delta Dunarii
Apus de soare in Delta Dunarii

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *