Travel with a Smile a fost prezent la Targul de Turism

Tocmai ce s-a incheiat de cateva zile Targul de Turism al Romaniei(15-18.03.2012) ce a avut loc la Romexpo.

A fost cel mai reusit targ de turism din ultimii ani acest lucru fiind dovedit de prezenta multor vizitatori, multitudinea de oferte cu care au ost intampinati acestia, pregatirea agentiilor de turism si a reprezentantelor locale pentru acest eveniment.

Pe tot parcursul targului de turism au fost foarte multe oferte speciale, oferte atragatoare pentru multi vizitatori, acestia cumparand vacante de 10 milioane de euro conform Ziarului Financiar. Dintre agentiile de turism cu cele mai tentante oferte speciale pe perioada targului se numara TUI Travel Center, Paravion, Perfect Tour si multi altii.

Targul de Turism fiind dedicat sezonului de vara, a avut foarte multe oferte pe Turcia, aceasta fiind una din destinatiile preferate ale romanilor.

Asa cum spune si colegul meu, Madalin Mancila pe Turism Market, acest targ de turism a fost cel mai mare targ de turism organizat in ultimii 3-4 ani in Romania.

Totodata, din punct de vedere al blogosferei de travel, aceasta a fost si ea prezenta. O idee foarte frumoasa din partea Paravion care a sustinut blogosfera de travel din Romania. Astfel, reprezentanti ai blogurilor de travel de la noi au fost prezenti pe cele 2 plasme de prezentare. Blogurile prezente la Targul de Turism au fost: Blogul de Vacante, Calatorii Imaginare,  Cristian MatacheDrum LiberImperator TravelLumea MarePlăcerea de a călătoriRăzvan PascuThe City BreakTravel GirlsTravel with a smileTurism MarketViajoa.

Sper ca si pe viitor sa se organizeze astfel de evenimente care sa ii aduca laolalta pe toti iubitorii de calatorii.

About

Travel with a Smile este locul în care călătorești virtual în destinațiile în care am călătorit eu și locul în care ai posibilitatea să împrumuți idei de călătorie pe care să le pui apoi în practică. Și asta pentru că toate călătoriile mele sunt însoțite de povești.

4 Comments

  • Asa este, un targ reusit. Chiar daca informatia legata de vanzari, 10 mil euro, este mult exagerata. Au fost poate mai putini expozanti ca alta data dar cu standuri mai mari, mai aerisite si mai profesioniste. Este clar : din punct de vedere turistic nu va fi un an rau ! Noi ne bucuram !

  • Mie mi s-a parut ca au fost mai multi expozanti decat in ultimii ani, iar unele agentii chiar au avut niste standuri impresionante. Sunt curios insa daca toate agentiile au iesit pe plus dupa targ. Eu, unul, ma indoiesc ca in afara de agentiile mari si cateva exceptii din cele mai mici, cineva a iesit pe plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *