Un loc aparte… Van GoghIntr-o zi insorita de primavara ma plimbam prin centrul vechi  in cautare de locuri mai putin cunoscute pentru a petrece cateva ore de relaxare.

Intotdeauna mi-a placut sa ma plimb pe stradutele micute dar pline de mister. Mereu am descoperit ceva inedit, ceva care sa imi atraga atentia: de la frumoasele cladiri vechi, magazinele de antichitati, la nenumaratele cafenele ce par a fi rasarit o data cu venirea primaverii.

Dintre toate acestea, in aceasta zi ceva mi-a atras atentia in mod deosebit. Pe strada Smardan, in centrul vechi, am descoperit cafeneaua Van Gogh. De cum am intrat m-a inconjurat o atmosfera calda, linistita, perfecta pentru a incepe acea zi calda de primavara.

Cafeneaua este amenajata intr-o frumoasa cladire din anii 1920, renovata si amenajata cu mult gust: “O cafenea luminoasă, intimă, pentru dimineti cu ziarul tau preferat si seri cu discutii efervescente. Cu fundal subtil de muzica jazz, meniu original, si serviciu rapid si prietenos, vino sa te bucuri de un Bucuresti viu in centrul capitalei.

In mijlocul centrului istoric al Bucurestiului, pe recent renovata strada Smardan, langa Banca Nationala, Grand Café Van Gogh si-a deschis usile pe 1 Octombrie.”

Pentru mine cafeneaua Van Gogh este un loc aparte …. aici gasesc linistea diminetilor la o cafea aromata si tot aici gasesc si buna dispozitie alaturi de prieteni.

Va recomand din toata inima sa treceti pragul acestei locatii macar o data! Cu siguranta va veti intoarce!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *