Traieste Aventura la CostinestiInceput de iunie, inceput de vara 🙂

Mereu asteptam momentul asta: cand eram copil vroiam sa se termine scoala mai repede ca sa ajung la plaja, iar cand eram la facultate abia asteptam sa se incheie sesiunea si sa ajung…la mare. Acum lucrurile s-au schimbat putin in sensul ca nu mai am examene de dat insa plecarea la mare o astept la fel de mult. In fiecare an.

Cu totii iubim marea, plaja, insa cred ca mergand pe litoral putem face mult mai multe lucruri decat plaja. Mereu am zis ca as vrea sa incerc un sport de apa de exemplu (doar anul asta este cel cu “incercari sportive” pentru mine, nu? 🙂 ) insa pana acum nu i-a venit randul.

Vorbind cu prietenii si planuind vacanta la mare de anul acesta, am aflat ca Mihai de la TraiesteAventura.ro pregateste o noua tabara, la mare de data asta si, cum lui ii plac sporturile de aventura, va incerca din nou cateva lucruri noi.

M-am gandit sa-ti spun si tie despre tabara lui pentru ca mi se pare tare interesanta.

Pe scurt, tabara la mare are loc in perioada 10-14 iulie si daca te hotarasti sa mergi, ai parte de cateva lucruri tare frumoase:

Parasailing – In zor deasupra marii: Parasailing-ul reprezinta sansa ta de a zbura ca o pasare, de a atinge norii, la inaltimi de 100-200m, dar si de a admira peisajele inconjuratoare, totul fara sa faci eforturi deosebite necesare in alte sporturi la altitudine.

Scubadiving – Descopera comorile ascunse in Marea Neagra: Poate ca nu avem noi adevarate “comori” in Marea Neagra insa Ddca esti in cautarea celei mai usoare cai de a descoperi lumea subacvatica, scubadivingul este ceea ce cauti. Vei avea ocazia sa traiesti experienta incredibila a unei scufundari sub directa supraveghere a unui profesionist, in rezervatia naturala de la Vama Veche.

Curs de gatit – cu Maxim, “bucatarul” nostru din tabara Calatorii Culinare: daca iti era dor de ce s-a intalplat la Predeal, ai ocazia sa repeti  o parte din experienta de acolo pentru ca aici Maxim te va invata cateva secrete noi din bucataria greceasca, turceasca si mexicana.

Salsa– Inveti sa dansezi pe ritmuri latino: daca nu ai avut pana acum ocazia sa faci un curs de dans ai ocazia sa gusti putin din acest lucru. SALSA…pentru unii reprezinta doar un dans, pentru unii o schimbare, pentru altii insa este un mod de viata. Pentru tine poate insemna un dans nou pe care il incerci, vezi daca ti se potriveste, apoi ai ocazia sa il continui cand te intorci de la mare.

Treasurehunt: vanatoarea de comori este o activitate pe cat de interesanta pe atat de relaxanta. Iar cand este facuta la mare, cand nu ai nicio grija pe cap, parca e si mai bine. Comoara este doar un pretext, atractia care te poarta spre descoperirea peisajelor surprinzatoare, a vietatilor rare si a unor calitati pe care colegii de echipa le au.  Concursul va cuprinde mai multe probe obligatorii, iar îndeplinirea acestora le permite echipelor formate din 3 participanti sa primeasca indiciul pentru urmatorul obiectiv, pe parcursul traseului. Obiectivele vor fi pozitionate în locuri inedite din statiunea Costinesti, iar indiciile vor oferi concurentilor oportunitatea de a cunoaste litoralul, pentru a descoperi în final “comoara” litoralului.

Iar ca lucrurile sa fie si mai frumoase, toate momentele importante vor fi imortalizate in fotografii si video-uri de calatorie 🙂 Mihai a pregatit acest bonus pentru toti participantii in tabara pentru ca stie cat de importanta este experienta traita pentru fiecare.

Mie mi se pare tare tentanta tabara asta mai ales pentru ca are cateva activitati pe care le doream demult: scufundari si parasailing. Iar treasure hunt-ul este una din activitatile mele preferate.

Stand de vorba cu Mihai si afland mai multe detalii despre tabara am reusit sa obtin o reducere in plus pentru tine, cel care citesti TravelWithaSmile.net.

Astfel, daca te inscrii pana duminica in tabara, Mihai oferta o reducere de 10% pe site-ul lui (pret cu reducere 940 lei/persoana), insa  daca te inscrii pe TravelWithaSmile.net folosind linkul acesta si codul promotional “TravelCostinestiai reducere de 15% (adica platesti 890 lei/persoana). Pretul poate fi platit in 3 rate, sigur aconditie este sa platesti un avans de 200 lei in 10 zile din momentul inscrierii (nu uita, inscrierea trebuie facuta pana duminica, 9 iunie).

Iti urez de pe acum vacanta placuta!

Iti scriu cu drag despre locurile pe care le descopar si despre experientele de calatorie pe care le traiesc!

e-mail: carmina@travelwithasmile.net

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube Skype 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *