O priveliste spectaculoasa din Sky Park, SingaporeMa gandesc de cateva zile sa fac un fel de top al celor mai bune hoteluri din lume. Bineinteles, trebuie luate in considerare multe criterii pentru a nominaliza aceste hoteluri, insa eu am cautat in primul rand ceva inedit.

Si am gasit, insa vreau sa prezint acest loc in alti termeni decat intr-un top al hotelurilor. De ce? Pentru ca e unic, iar, dupa parerea mea, unicitatea aceasta ii da o alta nota locatiei respective 🙂

Este vorba de Marina Bay Sand Hotel din Singapore. Ai auzit de Sky Park? Sky Park este un punct de belvedere situat pe hotelul Marina Bay Sand. O vizita la Sky Park te va costa 20$ insa eu consider ca merita banii deoarece aici te vei bucura de o priveliste superba asupra orasului Singapore. Totodata, vei avea ocazia sa faci baie in piscina Infinity. O piscina aproape ireala la prima vedere!

Trip Advisor situeaza Sky Park-ul pe locul 15 in randul locatiilor cele mai vizitate din Singapore. Sunt peste 400 de review-uri pentru Sky Park iar eu zic ca acest punct isi merita locul. Torusi, daca luam in considerare faptul ca Sky Park este situat pe un hotel, as putea spune ca aceasta locatie este nr 1 ca si spatiu inedit in Singapore.

Mai jos gasesti un videoclip in care poti avea un mic preview la ceea ce vei vedea in Singapore:

Iti scriu cu drag despre locurile pe care le descopar si despre experientele de calatorie pe care le traiesc!

e-mail: carmina@travelwithasmile.net

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube Skype 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comentarii

  1. Pingback: O priveliste spectaculoasa din Sky Park, Singapore |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *