Noutati de primavaraIata ca a venit primavara! O data cu vremea putin mai calda parca ne vine tuturor cheful sa iesim mai mult in natura. Ar prinde bine si o vacanta, nu?

Si daca tot a venit primavara, “Travel with a Smile” vine cu noutati! In primul rand cred ca ati observat noul look! 🙂

Pe langa acesta, acum aveti posibilitatea de a va abona la newsletter pentru a primi ultimele noutati in cel mai scurt timp! Gasesti formularul de abonare in partea dreapta (dupa inregistrare vei primi un e-mail cu un link pentru confirmare; abia dupa ce dai click pe acest link e-mailul tau va fi inscris la newsletter).

Totodata, daca te abonezi la newsletter, vei avea parte si de cateva surprize! Insa nu vreau sa dezvalui inca despre ce este vorba 😉

Pe “Travel with a Smile” vei citi in continuare despre cele mai atractive destinatii, despre obiective turistice si despre locuri mai putin cunoscute, insa vei regasi in articole si recomandari de tipuri de vacante intr-o anumita destinatie. Poti vedea Grecia intr-un fel intr-o vacanta cu masina, insa o vei descoperi  cu totul altfel daca vei face o croaziera printre insulele ei!

Inainte de incheiere, as vrea sa te intreb ce anume vrei tu sa citesti aici. Lasa-mi un comentariu la acest articol cu destinatia, obiectivul turistic, tipul de vacanta care ti-ar placea cel mai mult sau orice altceva ai vrea sa regasesti pe acest site!

 

Iti scriu cu drag despre locurile pe care le descopar si despre experientele de calatorie pe care le traiesc!

e-mail: carmina@travelwithasmile.net

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube Skype 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *