New York, de CraciunSuntem in luna decembrie, ultima luna din an si totodata in sezonul cel mai indragit. Cred ca toti asteptam sa vedem prima ninsoare. Mi-e dor de o iarna in care sa ninga cu fulgi mari, in forma de stelute… asa, ca in povesti 🙂

Si daca ma gandesc la iarna, imi vine in minte un loc in care mereu mi-am dorit sa merg de Craciun: New York. Toata luna decembrie New York-ul este invaluit de spiritul Craciunului. Orasul este impodobit cu mii de luminite si sute de braduti.

Atractia principala in sezonul de iarna in New York este Rockefeller Center. Aici este amplasat in fiecare an un imens brad de Craciun. Aprinderea  bradului de Craciun din Rockefeller Center este mereu un prilej de bucurie si de spectacole in aer liber. Daca vrei sa te bucuri cu adevarat de atmosfera de sarbatoare vino la New York in sezonul de iarna.

Totodata, daca vrei sa faci cumparaturi, New York-ul iti ofera cele mai atractive oferte. Poti merge in marile magazine care te asteapta cu oferte de cadouri pentru cei dragi. Fifth Avenue este numai una din zonele cele mai cunoscute iubitorilor de shopping. In nici un alt loc din lume nu vei face cumparaturi la la New York!

Si daca tot esti la New York… iti recomand sa mai vizitezi: Statuia Libertatii (simbolul orasului; este un obiectiv care trebuie neaparat vazut), Manhattan-ul, Empire State Building, Times Square, Wall Street, Brooklyn Bridge,Central Park. Acestea sunt numai cateva idei din multitudinea de locuri inedite pe care le vei gasi in New York.

“Big Apple” sau “Orasul care nu doarme niciodata” asa cum a mai fost numit New York-ul, este orasul unde fiecare isi va gasi un loc unde sa se simta ca acasa. Iar Craciunul este momentul in care toti trebuie sa ne simtim “acasa”.

Iti scriu cu drag despre locurile pe care le descopar si despre experientele de calatorie pe care le traiesc!

e-mail: carmina@travelwithasmile.net

Telefon: 0745 31 08 11

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube Skype 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comentarii

  1. Pingback: 10 destinatii pentru Piata de Craciun |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *