De 1 iunieDaca e 1 iunie…. hai sa fim copii!

Si daca tot suntem copii….va propun sa facem o mica excursie in cel mai frumos parc de distractii: Disneyland Paris!

Parcul Disney este format din 5 zone: Mainstreet USA, Fantasyland, Frontierland, Adventureland si Discoveryland. Fiecare zona este unica si ofera multa distractie si bucurie!

Mainstreet USA va intampina cu farmecul si calda ospitalitate a unui mic oras American din anii 1900.

Fantasyland este cel mai fericit tinut al parcului, unde personajele din povestile ce l-au inspirit pe Walt Disney prin viata: Peter Pan, capitanul Hook, labirintul lui Alice din Tara Minunilor, castelul Frumoasei din Padurea Adormita, cupele gigantice de ceai ale lui Mad Hutter, Dumbo, elefantul zburator sau Pinnochio sunt doar cateva surprize de neuitat.

Frontierland reconstituie atmosfera Vestului salbatic. Aici puteti calatori cu piroga sau cu trenul in cautarea aurului, stabatand Big Thunder Mountain, puteti canta in satul indian al lui Pocahontas sau sa va incercati dexteritatea de tragator cu arcul in Rustler Roundup Shootin’ Gallery

Adventureland a fost creat pentru iubitorii de aventura. Calatoriti prin tinutul lui Indiana Jones, dar aveti grija sa va feriti de sagetile otravite si de mumiile ce va ameninta la tot pasul, urcati pe corabia piratilor pentru a ajunge pe Insula Aventurilor sau pe Insula lui Robinson.
Discoveryland va ofera o adevarata calatorie prin spatiu si timp. Infruntati extraterestrii, plecati intr-o calatorie intergalactica cu nava spatiala Starspeeder 3000 sau lasati-va micsorati de profesorul Szalinski.

La Multi Ani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *